Reklama:

Pierwsza praca (8)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Dla pielęgniarek i położnych

gość
21-04-2015, 17:25:57

Treść zablokowana przez moderatora

gość
11-06-2015, 09:21:13

Początkująca
26-11-2015, 15:07:56

Początkująca
12-04-2017, 13:14:29

Chyba powinnaś się zastanowić czy to wgl zawód dla Ciebie. Może okulistyka?
Liderka opinii
19-04-2017, 14:09:17

Jeśli masz jakieś obawy przed oglądaniem śmierci, czy towarzyszeniem w niej.. to może faktycznie zastanów się, czy to zawód dla ciebie. Śmierć to nieodłączny towarzysz naszej pracy. Może okulistyka, dermatologia, rehabilitacja, blok operacyjny (pracuję od dwóch lat i nie zamieniłabym tej pracy na żadną inną). Może jakaś przychodnia albo poradnia? Przemyśl sobie wszystko na spokojnie.
gość
06-06-2017, 17:50:21

Liderka opinii
08-06-2017, 12:18:00

To źle? Mnie tam oko nie interesowało. Za mało się dzieje
gość
11-07-2017, 08:27:32

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Ciąża bez wytrysku?
Okres mi się spóźnia juz 9 dni, dwa dni przed tym jak miałam go dostać uprawiałam seks bez wytrysku teraz mam obfite białe upławy czy jest możliwość że to ciąża ? Testy negatywne ale nie wiem czy nie za szybko
Co to może być ?
Witaj, 6 tygodni temu poroniłam samoistnie w prawie 7 tygodniu ciąży. Przez te 6 tygodni praktycznie ciągle plamiłam, wczoraj dostałam mocnego bólu jajnika i lekką krew, dziś krwawienie było dość mocne z krwią wypadło mi takie coś. Co to może być ?
gość
Pominiecie tabletki
Witam mam pytanie czy jak pominęłam 1 tabletke i na 2 dzien jej nie wziekam tylko odpowiednis do dnia moge byc w ciazy zaczęłam brać tabletki od 6 marca nie wzielam 10
gość
CZY TO PLAMIENIE IMPLANTACYJNE?
Witam, pokrotce 25 stycznia dostałam okres - był to dzień kiedy współżyłam. 18 lutego dostałam okres, była tam raczej normalna krew, tyle że trwał krótko ale od jakiegoś czasu mój okres tak wygląda. Później 2 marca dostałam ponownie okres. Początkowo był on lekki, ale później wyglądał tak jak na zdjęciu, czasem nawet i mocniej + normalnie miałam brudną mocno podpaske i nawet poplamiło mi majtki. Mamy 17 marca, 13 miałam mieć swoje dni płodne i faktycznie śluzu było trochę więcej jak to w dni płodne, a kiedy one się skończyły to śluzu też już nie mam. Mój luty był dosyć intensywny jeśli chodzi o ćwiczenia i często bywałam na siłowni. Zaczęłam też spożywać więcej białka. Nie wiem czy teraz moja głowa już sobie coś wymyśla, ale zaczął mnie boleć pępek trochę taki ciągnący ból i mam zgagę. Nie ukrywam ale od kilku miesięcy moje życie nie jest zbyt zdrowe - często imprezuje co wiąże się z wypijaniem dużej ilości alkoholu i mało spania. Żadnych innych objawów nie mam. Powiedzcie mi proszę czy to zdjęcie ukazuje plamienie implantacyjne czy jest to okres?
Reklama: