Reklama:

pieczenie sromu (3)

Forum: Zdrowie kobiety

Początkująca
08-07-2011, 10:31:10

Potrzebuje pomocy od 5 miesiecy lecze sie u róznych lekarzy i jest coraz gorzej mam straszne pieczenie i świąd sromu i pochwy najpierw bylam leczona na grzybice potem jaks alergia teraz liszaj płaski takie diagnozy uslyszalam i nadal brak poprawy brałam tagze sterydy i nic nie pomoglo co robic juz mi sie to bardzo roznosci na calej pupie wyglada to jabym sie poparzyla bardzo mnie to meczy prosze o pomoc
Wtajemniczona
11-07-2011, 16:50:14

Witaj Alicjo,ja też borykam się z ciągle nawracającą grzybicą ale u mnie objawia sie ona tylko świądem i pieczeniem sromu mam tego dośc
Ja od swojego gin dostaje zawsze clotrimazolum w tabletkach i maści zarówno dla mnie jak i dla partnera,zdarza mi się brać też metronidazol ale to konkretnie od rzęsistkowicy,w sumie to to prawie to samo co grzybica,tylko że tu pojawia sie jeszcze brzydki zapach z pochwy :(
A Ty leczysz sie i ginekologa czy innego lekarza?Może dermatologa?
gość
27-07-2011, 21:07:12

witam. jam mam pieczenie sromu od ok. 10 m-cy zaczęło się po poronieniu. wszystkie wyniki na czystość pochwy mam ok. brałam leki przeciwalergiczne i było może trochę lepiej. moj gin nie wie w jakim kierunku iść. może to hormony albo nerwica. sama już nie wiem. wszystkiego mi się już odechciewa

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: