Reklama:

Penis mojego syna (3)

Forum: Wstydliwe dolegliwości

gość
28-03-2025, 18:53:57

Dzień dobry wszystkim mamom. Mam syna 17 letniego i syn się mnie nie wstydzi, widzę nie raz jego siusiaka i bardzo często mu staje ten siusiak. Z tego co widziałam nic mu nie dolega ma dużego siusiaka jak na swój wiek i teraz pytanie. Syn mówi że już go trochę zaczynają męczyć te wzwodu a nie chce się tak często masturbować bo się uzależni, z tego co mówił ma też bardzo obfite wytryski z bardzo dużym ciśnieniem... Czy coś możemy z tym zrobić by go tak nie męczył bo szkoda mi go jak patrzę jak się męczy 🙁
gość
30-03-2025, 10:59:52

Można musi dziewczynę znaleźć i mu pomoże w tym 😉
gość
30-03-2025, 18:26:40

Właśnie tu też jest problem syn zbytnio nie ma czasu bo lata od pracy do pracy bo "pieniądze" aktualnie są na niego najważniejsze.... I co teraz??

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
infekcja, nawroty, swiad
Czesc dziewczyny. Rok temu zlapalam jakas infekcje intymna i tak ze mna problem sie ciagnie do dzis. A wiec tak bylam leczona na grzybice wtedy nie pomoglo, potem bylam leczona gynalginem i w sumie od listopada mialam spokoj az do teraz. Bynajmniej moge tak powiedziec, bo od czasu do czasu cos mnie zaswedzialo, ale uzywalam probiotykow dopochwowych i bylo ok. Natomiast odczuwam swiad i pieczenie. Moja wydzielina jest biala i gesta i nie ma zadnego nieprzyjemnego zapachu ani jest twarozkowa jak na grzybka. Powiedzialabym, ze normalny sluz nieplodny, poniewaz jestem kilka dni przed miesiaczka. Ostatnio mialam angine i bralam antybiotyk. Chociaz powiem wam, ze w ostanich miesiacach czesto je zazywalam z powodu zapalenia nerek, ktore nawracalo, ale z pochwa bylo wszystko ok. Nie wiem juz co mam zrobic. Dbam o miejsca intymne. Uzywam emulsji provag i zelu po kazdym umyciu z tej samej firmy. Dopochwowo lactovaginal. Spie bez bielizny w nocy aby wszystko oddychalo, a problem powraca w mniejszym czy wiekszym stopniu. Mysle, ze to nie grzybica a wczesniej mialam bodajze infekcjw bakteryjna, bo sluz bym nieprzyjemny w zapachu, ale teraz tego nie ma. Pozostal mi tylko swiad ktory wraca i znika i czasami pieczenie. Oczywiscie umowie sie do ginekologa i powiem o posiewie, poniewaz nikt mi go nie zrobil :(. Czy ktoras z was tak miala? mam dosc. Mam jednego partnera. Jestesmy ze soba sporo czasu i seks jest okej w ostatnim czasie wszystko podczas stosunkow bylo okej. Nie pieklo, nie bolalo ani nie swedzialo. To pojawia sie nagle, znika i wraca i tak w kolko. Nie wiem juz co robic. Prosze o jakies rady.
gość
Zwędzenie pochwy przed miesiączką
Hej, mam pytanie, czy wy tez przed miesiączką czujecie ciągle swędzenie pochwy i krocza ? Bo ja dostaje mega swędziawki ktora często doprowadza mnie do szału, mam tak od kilku dobrych miesięcy tylko na kilka dni przed miesiączką, pózniej samoistnie przechodzi a wizyte u ginekologa mam zaolanowaną kontrolnie dopiero na czerwiec. P.S. dodam ze nie ma zadnych podrażnień, zaczerwienień i nie będę wstawiać żadnych zdjęć by zaspokoić ciekawość wszechobecnych na tym forum samców 😎
gość
Białe grudki na wargach sromowych
Mam dziwne, białe grudki od wewnętrznej strony warg sromowych. Co to może być? Jest ich sporo
gość
Czy mogłem zarazić się HPV?
Witam. Jakiś czas temu miałem przygodny stosunek oralny z kobietą której prawie nie znałem… czy jeśli ja byłem stroną bierną a ona czynną, czyli ona miała mojego członka w ustach to ja mogę mieć jakiekolwiek zmiany w jamie ustnej które mogłyby być spowodowane wirusem HPV? W okolicach miejsc intymnych nie mam nic, natomiast mam jakiś nalot na języku i nie wiem czy się tym martwić czy po prostu zbyt bardzo się przejąłem i nawet takie ryzyko nie istnieje.
Reklama: