Reklama:

pęcherz (10)

Forum: Infekcje intymne

gość
29-03-2017, 07:58:02

obawiam sie ze złapałam jakąś infekcję pęcherza, w nocy wstaję po kilka razy do toalety chociaż nie czuję zeby pęcherz był przepełniony, dzisiaj od rana też już byłam chyba z 5-6 razy :(( da się kupić coś bez reepty na to?
Początkująca
03-04-2017, 08:45:37

Witaj. Pewnie, ze kupisz coś bez recepty, zapytaj farmaceutę to Ci podpowie co będzie dla Ciebie właściwe.
gość
08-04-2017, 09:14:51

mi zawsze pomaga branie urofuraginum max, trzeba brać tydzień ale poprawa powinna byc dużo szybciej, ważne zeby też dużo pić, można zajadać żurawinę
Początkująca
08-04-2017, 09:27:42

No to jak dla mnie masz typowe objawy zapalenia pęcherza. Bez recepty kupisz np.urofuraginum max, choć ja zażywałam to na polecenie lekarza. Lepiej czekając dzień czy dwa na wizytę w przychodni zastosować jakieś domowe metody - dużo pić, jeść żurawinę, leżeć z termoforem.
gość
08-04-2017, 15:18:40

Ja dużo wody z cytryna piłam, wygrzewałam pęcherz termoforem no i podstawowa czynność to łykanie tej urofuraginum max, ona jest silniejsza od tej zwykłej to po zapaleniu już po kilku dniach nie było ani śladu
gość
10-04-2017, 20:05:04

a boli Cię podczas sikania?? masz takie wrażenie, że chce ci się siku, ale jednak nic z tego?? częste sikanie to jeden z objawów właśnie. Musisz sie cieplej ubierać i nie siadać na zimnym, bo najczęściej to sie z tego bierze, tak jak wcześniej wspominano, ten urofuraginum max pomoże, tylko zrób pełną kurację, żeby wyleczyć to do końca, wtedy będziesz pewna ze nie wróci za tydzień czy dwa.
gość
11-04-2017, 16:08:44

Da się kupić ;) Mi w takich sytuacjach pomaga urofuraginum max. Tabletki popijam dodatkowo sokiem z żurawiny, a do tego jeszcze przez dwa pierwsze dni zapalenia biorę sobie ciepłą kąpiel. Później jeszcze łykam tabletki przez 5 dni, żeby przerobić cały siedmiodniowy cykl i mam spokój z zapaleniem na długo. A jeśli mi się już zdarzy to jest o wiele łagodniejsze niż kiedyś.
gość
19-05-2017, 19:23:52

Urofuroginum dostaniesz bez recepty, stary i sprawdzony lek, mama mi dawała jak byłam mała nawet :) teraz wyszła nowa wersja Max gdzie wystarczy brać mniej tabletek. Postaraj się jeść dużo owoców i pić z 2-3litry czystej wody to szybciej ci przejdzie :)
Początkująca
28-04-2018, 09:57:52

To fakt :) Idealne rozwiązanie dla tych, którzy nie lubią łykać tabletek. Dzięki większej dawce wystarczy brać tylko jedną. Tylko, dziewczyny, pijcie też dużo wody przy kuracji, bo to mocno przyspiesza leczenie. Jakieś 1,5-2 litry wystarczą.
gość
17-09-2018, 12:07:49

Masz rację :) No i jak się gdzieś wyjeżdża, to nie trzeba brac wielu tabletek, tylko wystarczy jeden listek. Przynajmniej dla mnie zawsze wystarcza, kiedy juz złapię zapalenie pęcherza.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: