wydaje mi sie że na pewno świadczy to zaburzeniach hormonalnych - a to raczej nie sprzyja zajściu w ciążę, ale taz chyba nie uniemożliwia - ja na swoje problemy pije zioła na regulację hormonów Regularne Cykle i w mojej opinii dobrze działają tez na owulację - może zapytaj lekarza co o tym myśli - może też będziesz mogła wypróbówac, bo mi pomagają :)
zaburzenie hormonalne to nic fajnego - w wiekszości przypadków to sie tez odbija na naszym wyglądzie więc warto jest zadbać o tę sfere - Też piłam zioła żeby uregulować hormony, mi pomogły pod koniec strań o dziecko zioła na Relaks i Przyjemność, bo juz wtedy było mi potrzeba czegoś co zwiększało libido - no i one pomogły :) teraz jestem w 22 tc i jetem bardzo szczęśliwa, ze sie udało :)
świetnie - ja tez piłam całą kuracje i kombinowałam sobie kiedy jakie zioła pić - ale zawsze wieczorem relaksowałam sie przy mieszance Relaks i Przyjemność - na libido dla kobiet, ma afrodyzjaczki :P
do tej pory pije zioła z Baby Mama Med tylko ze z linii dla ciężąrnych i zamawiam sobie np zioła na zmęczenie w ciąży - Energia i Witalność, tkże przyzwyczaiłam się do nich, bo są dobre i wiem że działają