Reklama:

pco (2)

Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjentki

gość
21-07-2006, 22:06:00

witajcie mam nadzieję ze jest ktoś kto może sie wypowiedzieć w mojej sprawie.Stwierdzono w mnie zespol pco w jajnikach.Jestem załamana bowiem z mężem staramy się od roku o dziecko.Jak to leczycie i jak długo wiem że to jest kwestia idywidualnego przypadku ale może choć to mnie podniesie na duchu.I czy w koncu komuś sie to udało zajść w ta wumażona ciąże. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi.
gość
22-07-2006, 09:11:00

Udało mi się zajść w ciążę po 2 latach.Przez te 2 lata dowiedziałam się o niesamowitych moich przypadłościach.Byłam załamana po każdej ciekawostce .Nie chciałam iść do prywatnej kliniki bo byłam zdania ,że tam będą tylko robić jak najwięcej aby więcek kasy złapać jak to w Polsce. Pomyliłam się trafiłam do świetnej kliniki współpracującej z lekarzami z instytutu płodności w Essen .Lekarzom chodzi o to żeby jak najszybciej ci pomóc,to nie ,,Polska w Polsce". Ja po 2 wizytach wiedziałam co mi jest ( i nie było to to co mówili mi dotychczas lekarze ) po 3 byłam w ciąży (jestem właśnie ale jeszcze nie mogę uwierzyć).Polecam ceny są przystępne nie wszystkie badania musisz robić u nich.
NOVUM ul. Bociania 13
tel.699-33-44 , 699-33-30 , 699-33-22
Pozdrawiam serdecznie.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: