Reklama:

Paranoja przed ciaza (3)

Forum: Dla nastolatek

gość
05-11-2024, 20:57:14

Jestem straszną paranoiczką, mam chłopaka z którym współżyję jakoś od czerwca regularnie, wiadomo że stosujemy antykoncepcje, ale teraz znów zaczęłam mieć paranoje, zdążyło się raz 5 dniprzed okresem (zaczął się 26 października) bez gumki, wyjął przed czasem i dokończył sam. Jestem przed owulacja, pobolewają mnie sutki i podbrzusze(czasem kuje) i jajnik pobolewa co jakiś czas, innych objawów brak. Okres był normalny taki jak zawsze, obfity i w krwii było coś na podobę endometrium ale nie jestem pewna (różowa ,,ala” kuleczka). Schizuje się że jestem w ciąży jak co jakiś czas przychodzi. Wiem że przed okresem są dni nie płodne ale różnie w użyciu bywa dlatego chce się zapytać czy jest możliwość że jestem w ciąży, nigdy nie patrzę na objawy owu , ale gdy zaczęłam schizowac to jakoś zaczęłam się patrzeć…
Początkujący
02-12-2024, 11:57:21

Treść zablokowana przez moderatora

gość
19-01-2025, 21:02:42

Pigułka antykoncepcyjna działa tak: 1. blokuje owulację i 2. w razie W robi sztuczne poronienie czyli robi krwawienie. W przypadku pigułki nie ma okresu tylko jest krwawienie z odstawienia czyli sztuczne poronienie na wypadek gdyby mimo wszystko doszło do ciąży. Jeśli nie bierzesz pigułki to masz normalnie owulację i wtedy obserwujesz śluz przezroczysty jak surowe białko jajka i zawsze dokładnie 14 dni później następuje miesiączka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: