Reklama:

Opryszczka? (4)

Forum: Dla nastolatek

gość
13-06-2018, 04:01:06

Mam 20 lat. Zaczne od poczatku. Przy oddawaniu moczu strasznie bolalo glownie piekło. Następnego dnia udałam sie do lekarza rodzinnego. On przepisał mi antybiotyk dumox i płukanki. Później zauwazylam dziwne krostki na wargach sromowych i pochwie oraz okolicach. Do tego leci jeszcze ropa. Pojechalam na pogotowie. Tam otrzymałam nowy antybiotyk, maść i zastrzyk, ktory przez jakis czas pozwolil mi chodzic bo bol byl straszny. W poniedziałek udałam sie na badania krwi i moczu. Z nich wynika ze mam silna infekcję. Lekarz rodzinny po konsultacji z ginekolgiem uznal ze to opryszczka. Jednak udałam sie jeszcze do innego ginekologa ktory to wykluczył i przepisał inny antybiotyk i maść. Wydaje mi się ze zamiast ma byc lepiej jest gorzej. Nie potrafie usiąść, wstac bo wywołuje to okropny ból. Leżę tylko w jednej pozycji bo nie potrafie nawet jej zmienic.
gość
14-11-2024, 12:21:05

Treść zablokowana przez moderatora

gość
14-11-2024, 16:03:44

Bez zdjęcia ciężko powiedzieć co to może być, ale skoro lekarze tak mówią to na pewno tak jest
gość
17-11-2024, 06:58:26

A jak ze stosunkami są ? Ilu partnerów ?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Beta hcg
Witam Miesiaczka w styczniu 21.01 , cykle nieregularnie 30-37 dni , 23.02 odbyłam stosunek bez zabezpieczenia, 24.02 przyjęłam tabletkę ellaone, 28.02 dostałam krwawienia w tych dniach powinnam dostać miesiączkę mniej więcej, trwało to ok 5 dni ,było dość skąpe ale domniemam ,że był to okres, od tygodnia mam wrazliwzsze piersi i bol w lędźwiach, zrobiłam testy ciążowe z moczu 22.03 negatywny, 23.03 negatywny , 24.03 beta z krwi wynik 2.30 od 5 jest ciąża. Czy mogę na 100 procent wykluczyć ciążę? Od stosunku minęły 4 tygodnie.
gość
Beta HCG, poronienie
Dzień dobry U mnie sytuacja następująca 1.03 Beta 24.69 3.03 46.89 5.03 108.06 5.03 pojawiła się gorączka, pozytywny test na grypę B 11.03 beta 448.16 13.03 beta 455.06 Ginekolog stwierdził że i tak na usg nic nie zobaczy i powiedział że w przeciągu 7 dni pojawi się krwawienie poronne. Dziś pojawił się chwilowy silnik bol w podbrzuszu Czy jest sens powtarzyc bete po 48h? Czy wszystko już jest oczywiste . Wiadomo nadzieja umiera ostatnia Dziękuję za odpowiedź
gość
Brak wspóżycia, brak okresu
Witam . Mam pytanie czy jest się czym martwić i co zrobic w takiej sytuacji? Mój problem polega na tym że po dłuższym przyjmowaniu leku od psychiatry zanika mi okres lub mam go co 50kilka dni. Czytałam ulotkę i tam pisze ze po nim zwiększa sie poziom prolaktyny No i tak musze mieć zwiększony ponieważ leci mi mleko z piersi. Lek przyjmuje od końca grudnia, teraz obecnie 33dzien cyklu- okresu brak , mleko z piersi. Strasznie mnie to irytuje. Dodam ze nie współżyje więc ciąża odpada. Już kiedyś mialam taka sytuację że brak okresu przy leku wtedy brałam duphaston okres się pojawił ale przez to zrobila mi się torbiel na jajniku. Więc mam zle wspomnienia. Poza tym moja ginekolog ma jakieś dziwnie podejście "brak okresu to ciąża ale jeszcze nie widać" bo dla niej brak okresu to tylko ciąża 🙈 Co byście zrobily w mojej sytuacji , czekac na okres czy iść do ginekologa? Nie współżyje , wiem że to od leku tak mi się porobiło..
gość
Okres po 13 dniach
Dzień dobry,moje miesiaczki są w granicach od 22-25 dni ostatni okres spóźnił mi się 5 dni.Dzisiaj znowu dostałam okres po 13 dniach.Co to może być bardzo się boję że jestem ciężko chora.Mam 40 lat
Reklama: