Reklama:

Opryszczka a usunięcie trzonu macicy (2)

Forum: Operacje i zabiegi

gość
23-03-2024, 14:55:40

Mam dużą opryszczkę na ustach.
Czy jest to przeciwskazanie do operacji?
Operacja planowana a tu taka niespodzianka
gość
31-03-2025, 06:46:27

Witam. Operacja się odbyła? Trochę czasu minęło od pani postu....U mnie teraz to samo- człowiek nie wie co ma myśleć. Stresuje się człowiek operacja a tu jeszcze takie kwiatki dodatkowe

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Bańka na penisie
Witam ostatnio mi wyskoczyła oto taka bańka na penisie ktoś wie jak to wyleczyć lub co to jest ?
gość
Czy to kłykciny
Czy są to kłykciny? Dzisiaj to zauważyłam, nie boli ani nie sprawia dyskomfortu. Dwa miesiące temu miałam robioną cytologie, która nic nie wykazała, najbliższa wizyta dopiero za miesiąc, czekać do tego czasu czy szukać innego lekarza?
gość
Gula w pochwie
W piątek pojawiła mi się gulka przy wejściu do pochwy Dzisiaj jest większa, zrobiła się miejscami fioletowa, trochę czerwona, bardzo boli, przy poruszaniu się Ginekolog przyjmuję dopiero od środy, więc dopiero wtedy mogę się zarejestrować, więc na wizytę będę musiała jeszcze trochę poczekać To tak bardzo boli, nie wiem co mam robić Chciałam wstawić zdięcie ale mi nie wchodzi
gość
Czy mogłem zarazić się HPV?
Witam. Jakiś czas temu miałem przygodny stosunek oralny z kobietą której prawie nie znałem… czy jeśli ja byłem stroną bierną a ona czynną, czyli ona miała mojego członka w ustach to ja mogę mieć jakiekolwiek zmiany w jamie ustnej które mogłyby być spowodowane wirusem HPV? W okolicach miejsc intymnych nie mam nic, natomiast mam jakiś nalot na języku i nie wiem czy się tym martwić czy po prostu zbyt bardzo się przejąłem i nawet takie ryzyko nie istnieje.
Reklama: