Reklama:

Okres (2)

Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjentki

gość
23-08-2006, 00:48:00

Mojej dziewczynie spóźnia się okres 7 dzień...Kochaliśmy się w 4 dzień jej okresu... Od 4 miesięcy miesiączkowała regularnie... ma 16 lat co prawda, ale te 7 dni mogą coś znaczyć?Wspomiała mi coś o jakiejs białej wydzielinie ktory ma strasznie ohydny zapach...Czy ona może być w ciąży?
Forumowiczka
23-08-2006, 07:55:00

7 dni spóźnienia i piszesz że miała regularnie według mnie można podejrzewać ciąże pozostaje zrobie tylko testu ciążowego, kochaliscie sie 4 dnia cyklu, to co ona już nie krwawi tego dnia? owulacja moze się przesunąć, jest młoda na pewno nie ma jeszcze cyklu uregulowanego
agnieszkal

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Ciąża ???????
Czy możliwe zapłodnienie jest w dni nie płodne ? Uprawiałam seks w cyklach 18,20,24 mam okres regularny Cykl 28 dni Uprawiałam seks bez prezerwatywy Powinnam dziś dostać okres i go nie dostałam. Partner spuszcza się dopiero po wyjęciu
gość
Badanie u ginekologa
Hej dziewczyny, mamy pytanie czy wasz ginekolog tez was zawsze bada przez odbyt? Moj jakos tak sie sklada ze za kazdym razem po badaniu pochwy bada mnie przez pochwe i odbyt jednoczesnie, jest to mega paskudne uczucie, a jak rozmawiam z kolezankami to praktycznie zadna tego nie doawiadcza, dodam ze na nic nie choruje i chodze tylko na wizyty kontrolne raz w roku bo na chwile obecna nie mam ani potrzeb ani koniecznosci i to mnie znowu zastanawia bo nadchodzi ten dzien, prozze tylko o normalne odpowiedzi bez zbednyc tekstow dzieki
gość
Okres znowu
Hej dziewczyny będzie trochę długo ale muszę to jakoś opisać w styczniu okres spóźniał mi się długo byłam u lekarza przepisał mi duphaston na wywołanie po skończeniu całego leku pojawił się okres w 54dniu cyklu no i teraz mija 35 dc a okresu nie mam , czy on się pojawi czy znowu muszę iść po lek ktoś też tak miał że cykle się wydłużają po lekach Cykle mam zazwyczaj długie 33 dni
gość
Krwawienie z pochwy po oddaniu stolca
Od kilku dni zauważyłam u siebie przy oddawaniu stolca zaczęła mi lecieć krew z pochwy w kolorze ciemnym, brunatnym. Miałam już raz usuwana nadzerke z 3 lata temu. Brzuch też taki nabrzmiały, twardy. Nie wiem czy to problem z jelitami, czy ginekologicznie. Jak naciskam podbrzuchem to strasznie mnie boli, nawet podczas stosunku to nie jest przyjemne, już to ostatnio zgłaszałam do ginekologa powiedział że mi jajnik wędruje, ale powinien wrocic. I tak się zastanawiam czy to może być ta też przyczyna.
Reklama:
Reklama:
Reklama: