Reklama:

Okres sie spoznia (4)

Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjentki

gość
30-03-2006, 17:52:00

Mam problem, zerwalem z dziewczyna tydzien temu i 3 dni temu miala dostac okres ale nie dostala, zabezpieczalismy sie ostatnimi czasy w tradycyjny sposob, bo 2 miesiace temu odstawila tabletki, jestem zaniepokojony i to bardzo, czy mozliwe jest ze spoznia jej sie przez dostawienei tabletek albo ze stresu?? Dziwna zaprawde sytuacja, bo nei wyobrazam sobei z Nia zycia neistety juz, a jesli by sie pojawilo dziecko to znajac siebie czul bym sie odpowiedzialny itd, prosze pomozcie
gość
30-03-2006, 18:27:00

witam, przede wszystkim co to znaczy zabezpieczanie się w tradycyjny sposob? chodzi ci o prezerwatywę czy o stosunek przerywany?
okres moze się spóżniać się przez odstawienie tabletek, a raczej przez przestawienie dni miesiączkowania, okres może spóźniać się też przez stres mnie samej często sie to zdarzało
całkiem mozliwe że twoja dziewczyna ma nieregularny cykl, 3 dni spóżnienia to jeszcze nie tak dużo.
Wtajemniczona
30-03-2006, 18:58:00

to prawda... okres ma prawo sie spozniac a to nie jest dlugo... inna kwestia ze skoro nie byles pewny tego czy chcesz z nia spedzic zycie to moim zdaniem nie powinienes sie z nia przespac... poza tym gdybys nie czul sie odpowiedzialny za dziecko gdyby sie pojawilo to bys sie okazal... wiesz kim...
pozdrawiam
gość
24-11-2010, 21:39:56

dwa tygodnie temu współżyłam z chłopakiem niedawno miałam dostać okres spóźnia mi się już tydzień czy to może być od tego że straciłam dziewictwo ??

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: