Reklama:

Okres po tabletkach (2)

Forum: Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

gość
05-03-2018, 15:13:23

Witam. Dziewczyny powiedzcie mi ... Miesiąc temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne w połowie opakowania. Po 3 dniach dostałam okres który trwał 4 dni. I teraz nie wiem kiedy spodziewać się okresu... Czy tak jak zawsze miałam na początku każdego miesiąca czy tak jak miałam okres z odstawienia.
Liderka opinii
05-03-2018, 15:43:02

Tak naprawdę niewiadomo. Okres może regulować się do 3 miesięcy po odstawieniu. Szkoda, że nie wybrałaś opakowania do końca.
[img]https://www.suwaczki.com/tickers/8599sek27f3kxupf.png[/img]

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
belara plamienia
cześć skończyłam brać pierwsze opakowanie belary po zmianie z diane35 jestem w trakcie 7 dniowej przerwy zastanawiam się tylko bo jest 4 dzień bez tabletki a nie dostałam jeszcze okresu, za to w trakcie brania (2 tabletki do końca) dostałam plamienia ale takiego typowo jak okres czy ktoś tak miał?
gość
Nuvaring , antykoncepcja
Witam. Mam pytanie odnoście krążka antykoncepcyjnego nuvaring. Używam go półtorej roku ale z soboty na niedzielę pierwszy raz zdażyło się, że wypadł podczas stosunku o czym dowiedziałam się w niedzielę w południe. Miałam go wyciągnąć za tydzień w sobotę rano, czyli nosiłam go już 2 tygodnie. Po tym jak się zorientowałam że go nie mam , umyłam go w zimnej wodzie i założyłam ponownie. Dopiero później poczytałam że powinnam wymienić go na nowy lub poczekać na krwawienie z odstawienia ponieważ zaczął się już 3 tydzień cyklu. Czy w takiej sytuacji gdy założyłam go spowrotem - mogę go zostawić i poczekać do soboty aby go wyjąć ? Cykl zaczynam zawsze w soboty rano a to się wydarzyło w sobotę w nocy
gość
ciąża przez spermę w ustach potem pocałunki i minetka
czy jeśli miałam spermę w ustach i ją połknęłam i po jakoś 3 minutach całowałam się po francusku z partnerem a następnie on robił mi tzw. minetke to mogę zajść w ciążę ? miałam dni płodne i bardzo się boję
gość
Ellaone
Witam. Ostatnią miesiączkę miałam 21 stycznia plus minus dwa dni nie zaznaczyłam w kalendarzu, 23 lutego w nocy na moje nieszczęście odbyłam stosunek bez zabezpieczenia, 24 lutego przyjęłam tabletkę ellaone, teraz się denerwuję, bo teoretycznie owulacja już była, ogólnie powinnam dostać miesiączkę w sumie już, a jej nie ma, boli mnie podbrzusze i żołądek, test mogę zrobić za kilka dni, myślicie, że jest szansa ma zajście w ciążę?
Reklama: