Reklama:

Okres plamienie??? (4)

Forum: Infekcje intymne

gość
28-05-2015, 08:43:47

uz sama nie wie. Jak to liczyc i koedy liczyc moj cykl od poczatku. Tydzien przed terminem okresu 2 dni brazowych plamien, 2 dni przerwy i 4 dni rozowych plamien teraz znowu dwa dni przerwy i dzis znowu rozowe plamienia. Robilam badania chormonow tarczycy i nie odbiegaja od normy. Czy brak mi witamin? Jestem za granica i na wizyte u PL ginekologa trzeba czekac 3 miesiace. Dodam ze mam 28 lat nie posiadam dzieci. Okres zawsze mialam poprzedzony dwoma dniami brazowych plamien i nast byl okres. Ale wszystko w jednym ciagu a nie tak na zmiany. Raz jest raz nie - dwa dni okres dwa dni nie potem znowu 4 dni i tak ax dostane nerwicy.
gość
28-05-2015, 10:14:01

Dziewczyny czy ktoras tak miala?
Komentatorka
29-05-2015, 12:25:27

Plamienia międzymiesiączkowe powinny być powodem zgłoszenia się do ginekologa. Mogą być spowodowane polipami, mięśniakami, ektopią na szyjce, endometriozą, czy stanem zapalnym. Nie powinno się ich lekceważyć. Najlepiej więc zapisać się do ginekologa.
Dr Katarzyna Muzyka-Placzyńska, pracuje jako ginekolog w II Klinice Położnictwa i Ginekologii Centrum Medycznego Kształcenia Podyplomowego w Szpitalu Bielańskim im. ks. J. Popiełuszki w Warszawie.
gość
29-05-2015, 23:24:30

Zapisalam sie do ginekologa na 8.06 najszybszy mozliwy terminal tylko ze u obcojezycznego lekarza ale woke zareagowac wczesniej anizeli byloby za pozno I moly by by przykre konsekfencje.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: