Reklama:

Obawa o ciąże (6)

Forum: Dla nastolatek

Początkujący
24-12-2011, 08:32:05

Prosze o pomoc. Mialem wytrysk na brzuch mojej dziewczyny wytarlem wszystko chusteczka, mojego czlonka takze. Po jakiejs godzinie dziewczyna zakladala mi prezerwatywe ale przed tym dotykala mojego czlonka rekoma i po tym uprawialismy petting przez 20 sekund. Czy jest mozliwe zeby plemniki przeszly na prezerwatywe i zeby byla w ciaży?
gość
24-12-2011, 14:59:37

Nie, nie jest to możliwe.
Początkująca
28-12-2011, 20:44:46

Jest to bardzo ale to bardzo mało prawdopodobne. Ale w przyszłości lepiej uważać - nigdy nic nie wiadomo na 100 %. Jeśli jednak by wydarzyła się sytuacja awaryjna to zawsze są tabletki po.
Zawsze czytaj ulotki informacyjne - unikniesz głupich pytań i odpowiedzi:)
Początkująca
29-12-2011, 11:30:36

spokojnie, na pewno nie będzie w ciąży.
Początkująca
30-12-2011, 09:25:28

czy po zażyciu tabletek 72 godziny po jest możliwość bycia w ciąży jeżeli te tabletki zażyło się w 48 godzin po odbyciu stosunku. pragnę dodać ,że 4 dni temu współżyłam z chłopakiem a dzisiaj pojawiło się krwawienie tzn. niewielka ilość krwi nie bylo w niej żadnych bialych żyłek ale była lekko brązowa , a jest to 22 dzień cyklu . od wczoraj miałam silne bóle pleców .. co to może oznaczać? i czym może być spowodowane? czy to przez tabletki które były wzięte tydzień temu? mój cykl trwa zazwyczaj 32 dni.
Początkująca
30-12-2011, 18:46:04

tabletki po nie dają 100% pewności - ale w bardzo wielu przypadkach działają. Sama miałam doścyć stresującą sytuację i mi pomogło
Zawsze czytaj ulotki informacyjne - unikniesz głupich pytań i odpowiedzi:)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: