Reklama:

moje piersi (6)

Forum: Dla nastolatek

gość
24-10-2011, 17:57:31

Witam. Zaczne od tego ze mam lat 16. Moim problemem sa piersi - w ogole mi nie rosna. Miesiaczke dostalam, majac 13 lat. Wtedy troche mi piersi podrosly ale tylko do miseczki A. Od tego momentu, moje piersi nie za szczegolnie sie zmienily... Wcale nie chca rosnac. Nie wliczajac piersi, cale tryb dojrzewania wydaje sie w porzadku - caly czas rosne i inne tego typu sprawy, tylko piersi mi nie rosna. Nie rozumiem dlaczego...
Nie moge na to patrzec jak rowiesniczki maja piersi rozmiaru miseczki B jak nie wiecej a ja caly czas A. Nawet kilka dziewczyn co wygladaja jak anorektyczki - strasznie chude, maja wieksze piersi ode mnie. A ja nie jestem jakos specjalnie chuda, jestem dobrej wagi.
Nie wiem czy ma to jakies znaczenie ale kiedy skonczylam 13 lat, wyjechalam za granice i przez te trzy lata mialam straszny stres, lekka depresje... Nawet czasem teraz to mam. Nie wiem czy to ma cos wspolnego ale czy moze byc tak ze ten stres strawil ze piersi przestaly mi rosnac?
Pomozcie cos z tym zrobic... :(
gość
24-10-2011, 19:43:12

mialam podoby problem do Twojego, duzo stresu...
mniej wiecej okolo 17 urodziny, piersi sie powiekszyly do akceptowalnego C :)
gość
24-10-2011, 20:02:52

jesli to prawda co mowisz, to dziekuje... przynajmniej teraz co mi zostalo to sie tym nie przejmowac i modlic ze jeszcze mi urosna...
gość
26-10-2011, 17:15:51

moja siostra w okolicach 18 urodzin dopiero miala porzadne kraglosci,
ja osobiscie po 16 urodzinach zaczelam nabierac prawdziwie kobiecych ksztaltow.
glowka do gory, a tak naprawde to dla wielu facetow male piersi sa o wiele bardziej atrakcyjne niz duze "balony", pamietaj o tym.
Początkująca
27-10-2011, 16:13:53

wszystko w swoim czasie - u każdej z nas to wygląda inaczej - ja dobiegam 18 i 65G... Nic przyjemnego a i jestem szczupła. A jak z mama i babacia jedna i drugą? U mnie wszystkie kobitki są szczupłe i mają duże piersi więc to dziedziczne ;)
Początkująca
27-10-2011, 16:51:18

nie masz o co sie bac. stajesz sie w pelni kobieta i nabierasz kobiecych ksztaltow wiec warto poczekac :) tez mialam taki problem ale jest juz ok, a teraz jestem dodatkowo w ciazy to dopiero. nie zycze ci szybkiego zaciazenia ale poczekaj- piersi stana sie widoczniejsze

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: