Reklama:

Moczenie nocne (7)

Forum: Infekcje intymne

gość
14-01-2019, 19:39:07

Witam jestem dziewczyną mam 23 lata od ponad miesiąca mocze się w nocy ale również zdarza to mi się w dzień . Byłam z tym u lekarza i wyszło że mam osłabione mięśnie pęcherza podobno jest to od wstrzymywania co u mnie sie dosyć często zdarza . Lekarza zalecił żeby ćwiczyć mięśnie pęcherza i zakładać pampersa i mam się zgłosić za miesiąc na kontrolę wstydzie się trochę tego że będę nosić pampersy . Macie na to jakieś sposoby ? ?
gość
15-01-2019, 06:20:06

To żaden wstyd mieć dolegliwość chorobą. Na youtobe są filmiki jak ćwiczyć mięśnie... Jeśli ćwiczenia nie pomogą idzie to skorygować zabiegiem, więc się nie zamartwiaj. Powodzenia
gość
15-01-2019, 17:36:28

Tylko ze wstydzę tego ,
Gość 2019-01-15 07:20:06
To żaden wstyd mieć dolegliwość chorobą. Na youtobe są filmiki jak ćwiczyć mięśnie... Jeśli ćwiczenia nie pomogą idzie to skorygować zabiegiem, więc się nie zamartwiaj. Powodzenia
gość
23-01-2019, 23:17:09

Zamiast pampersa proponuję grubszą podpaske np z always takie na noc albo w aptece są podkłady poporodowe trochę bardziej chłonne.
gość
24-01-2019, 08:21:22

porozmawiaj ze swoim ginekologiem albo jak masz OK lekarza POZ podpytaj o ćwiczenia i zalecenia. Warto sprawdzić przyczynę, szczególnie w tak młodym wieku
gość
24-01-2019, 12:33:14

na pewno ten dyskomfort najbardziej ci dokucza, nawet z podpaską czy pampersem, ale warto jak wyżej jest wpis skorzystac z długich i grubszych podpasek, a co do ubioru, może jakieś tuniki ? zakrywające pupę.
gość
25-01-2019, 09:01:35

a co na to ginekolog?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Mocno żółta wydzielina z pochwy
Leczyłam się ostatnio na grzybicę pochwy nystatyna a po niej brałam lactovaginal. Pojawia się u mnie taka wydzielina. Czy to możliwe że jest taka przy dniach niepłodnych czy jednak jest powód do niepokoju? Występuje także ból przy stosunku i świąd. Mam 20 lat, seks uprawiam od 3 z jednym partnerem. Czy któraś z was miała coś takiego i czym było to spowodowane?
gość
Infekcja
Na jaką infekcję intymną wygląda ta wydzielina? Brałam nystatyne ale nie pomogło więc to chyba nie jest grzybica
gość
Narośl,guzek
Witam,właśnie odkryłam taki guzek. Co to może być
Opryszczka?
Jakiś czas temu stwierdzono u mnie opryszczkę. Tydzień po pierwszym wysypie rozchorowałam się i opryszczka wróciła. Na pochwie mam małe czerwone ranki, które swędzą, a jestem 11 dzień na leku. Czy te ranki to nadżerki czy to nadal aktywny wirus? Nie wiem czy powinnam przestać brać leki czy nie.
Reklama: