Mam problem mam 17 lat i nie mam regularnych miesiączek . Otóż ostatnio dostałam 2 listopada i trwała tylko 3 dni a wcześniej trwała 5 . A jeszcze przed listopadem miałam w sierpniu . Nie wiem co mam robić . Pomóżcie ! :)
Gość 2011-12-12 20:20:00 Mam problem mam 17 lat i nie mam regularnych miesiączek . Otóż ostatnio dostałam 2 listopada i trwała tylko 3 dni a wcześniej trwała 5 . A jeszcze przed listopadem miałam w sierpniu . Nie wiem co mam robić . Pomóżcie ! :)
Gość 2011-12-12 20:20:00 Mam problem mam 17 lat i nie mam regularnych miesiączek . Otóż ostatnio dostałam 2 listopada i trwała tylko 3 dni a wcześniej trwała 5 . A jeszcze przed listopadem miałam w sierpniu . Nie wiem co mam robić . Pomóżcie ! :)
Pajka26 2011-12-20 14:22:11lekarz najpierw niech zbada poziom hormonów zanim przepisze tabletki anty ponieważ lekarze idą w taki sposób na łatwiznę a potem jak będziesz starsza możesz mieć problem z zajściem w ciażęGość 2011-12-12 20:20:00 Mam problem mam 17 lat i nie mam regularnych miesiączek . Otóż ostatnio dostałam 2 listopada i trwała tylko 3 dni a wcześniej trwała 5 . A jeszcze przed listopadem miałam w sierpniu . Nie wiem co mam robić . Pomóżcie ! :)
tabletki antykoncepcyjne nie usuna tego problemu zamaskują go do momentu aż będziesz je brała.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.