Reklama:

Miesiączka a kontrast jodowy (2)

Forum: Choroby tarczycy

gość
20-12-2018, 15:57:11

Witam
Mam lekowa nadczynność tarczycy. Musiałam i c w szpitalu podany kontrast jodowy choć...nie powinnam. Od tego czasu mam problem z miesiączką. W sumie to od czasu badania z kontrastem mam zanik miesiączki, są tylko upławy takie różowe. Czy to może być wina tego kontrastu jodowego?
gość
20-12-2018, 22:30:01

Kontekst jodłowy? Puławy? PCV? Przezorność karkowa?
No i obshchana doopa...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
planowanie ciąży
Witam skonczyłam przyjmowac biofenac i neurovit ile te leki utzymują się w organizmie i kiedy mogę zacząc sie starać o dziecko?
gość
Preejakulat
Witam, Ostatnio współżyliśmy z moją dziewczyna. Skorzystaliśmy z stosunku poza pochwa. Ja robiłem dziewczynie tzw. Palcowke jednocześnie sie masturbując, było mi jednak nie wygodnie więc postanowiłem zmienić rękę. Lecz na tej rece która się masturbowałem mógłbym preejakulat nie jestem jednak tego pewny. Jaka jest szansa na zajscie w ciaze kobiety? Pragnę wspomnieć ze przed włożeniem palcy palce wylizałem dla nawilżenia... kobieta jest kilka dni przed okresem
gość
Okres po 13 dniach
Dzień dobry,moje miesiaczki są w granicach od 22-25 dni ostatni okres spóźnił mi się 5 dni.Dzisiaj znowu dostałam okres po 13 dniach.Co to może być bardzo się boję że jestem ciężko chora.Mam 40 lat
gość
Pytanie do ginekologa
Witam, mam coś takiego na krawędzi mniejszych warg sromowych. Co to jest? Wygląda jak jakiś ‚języczek '.
Reklama: