Reklama:

menopauza (4)

Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjentki

gość
11-07-2004, 09:45:00

jestem kobieta po 50 - tce. Zaczełam odczuwac dokuczliwe objawy przekwitania. Wiekszosc lekarzy zaleca terapie hormonami ale ja nie jestem do tego przekonana. Nigdy nie bralam zadnych lekow hormonalnych. Czy nie ma innego sposobu by sie pozbyc tych dolegliwosci?
gość
15-07-2004, 06:36:00

Hormony to najlepsze co moze byc. Sa jeszcze rozne ziolka ktore moga ci przyniesc ulge ale hormony dzialaja najszybciej i najskuteczniej
Początkująca
08-10-2009, 11:54:12

wiadomo na każdego coś innego działa, jednemu pomogą ziółka a innym hormony, należy zgłosić się najlepiej do lekarza myślę.
Erwina
gość
15-01-2010, 14:48:48

Witamy,

jesteśmy studentkami V roku psychologii Uniwersytetu Gdańskiego. Poniższe badanie prowadzone jest w ramach seminarium magisterskiego i odnosi się do Pani opinii na temat menopauzy. Wyniki posłużą pogłębieniu wiedzy na temat przeżyć związanych z menopauzą oraz ich uwarunkowań. Badanie przeznaczone jest dla kobiet w wieku 45-55 lat i jest całkowicie anonimowe.

Wśród uczestniczek rozlosowana zostanie interesująca książka o tematyce psychologicznej. Istnieje też możliwość otrzymania informacji zwrotnej o Pani wynikach.

Link do badania: http://webankieta.pl/ankieta/w1hpv7xwh6is/p

Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: