Reklama:

Luteina 50 i brak miesiączki (4)

Forum: Dla nastolatek

Początkująca
14-11-2014, 14:29:48

Witam,
Mam pewien problem. Mam 17 lat i od 3 miesięcy jem Luteinę 50, ponieważ ginekolog przepisał mi te tabletki dla wyregulowania miesiączki. Ale już od 3-ech miesięcy nie mam okresu w ogóle. Gdy jem Luteinę to po 4 dniach dostaję "miesiączki" na jeden dzień! i potem znowu nie mam tego okresu!
Dlaczego tak się dzieje? Czemu nie mam normalnej miesiączki?!
14-11-2014, 18:59:16

Jeśli pomimo leczenia hormonalnego okres nie występuje lub jest nieregularny, to proponowałbym skontrolować się u endokrynologa, żeby wykluczyć wtórne przyczyny braku / nieregularności miesiączki
T.Markowski - lekarz Odpowiedzi na forum nie są lekarskimi poradami specjalistycznymi, mają wyłącznie charakter informacyjny i nie zastąpią wizyty u lekarza.
gość
26-09-2018, 17:45:31

Treść zablokowana przez moderatora

Początkująca
24-01-2021, 09:03:59

Bralam luteinę pod język prawie 2 tyg i powinnam według gine dostać okres wciąż go nie mam i brak jakichkolwiek objaw niestety. Dziś jest 6-ty dzień jak nie biorę. W połowie brania luteiny brałam przez 6 dni macmiror complex 500 na infekcje. U gine byłam coś mniej więcej 2 tyg od stosunku i bez finału partnera we mnie. Mam twardy brzuch cały czas i wzdęty. Ostatnia @ prawie 2 miesiące temu

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: