Reklama:

Komentarze do: Krwawienia po menopauzie (5)

Forum: Menopauza

Początkująca
04-10-2014, 05:02:37

Przeczytaj komentowaną treść: Krwawienia po menopauzieJestem 5 dni po łyżeczkowaniu z powodu krwawienia po menopauzie,nadal krwawie,denerwuje się dlaczego końca nie widać? co prawda miałam tez mięśniaki dwa. jakos czarno to widze?prędzej nie pójde do ginekologa az dostanę wynik histopatologiczny,moze któras mi napisze jak wy przeszłyście łyzezczkowanie ?
gość
23-10-2014, 08:20:32

Moja bratowa była na łyżeczkowaniu i krwawiła jeszcze przez 2 tygodnie po zabiegu, jeszcze się tam wszystko oczyszczało. Ja nie miałam tego zabiegu ale okresy mam okropne, trwają nawet 3 tygodnie, najpierw tylko plamię a później mam potopy. Ginekolog zalecił wkładkę mirena i chyba się zdecyduje, trochę się obawiam bo to w końcu hormony dlatego osłonowo na serce i wątrobę mam zastosować harmonellę, polecana jest ona przez Polskie Towarzystwo Badań nad Miażdżycą. Mam nadzieje że długo już to nie potrwa.
gość
30-12-2014, 20:41:23

Jestem 3 tygodnie po przezbrzusznym usunięciu wszystkiego. Moje okresy od kilku lat były bardzo obfite, mimo kilku skierowań na czyszczenie-nie zdecydowałam się. Teraz, patrząc z perspektywy czasu-było to bardzo nieodpowiedzialne i głupie. Pewnej nocy duży krwotok i popędziłam w podskokach do szpitala, a wyniki hist-pat okazały się zagrażające życiu. Trzeba było wszystko usunąć i modlić się o już dobre następne hist-paty!! Wykonano z mojego mięska 16 badań, dobrze, że usunięto wszystko i nie ma zagrożeń. Udało się w czas wychwycić zmiany, to krwotok wygonił mnie z domowego ciepełka i prawdopodobnie uratował życie.
gość
25-02-2015, 19:40:04

Ja mam 54 lata.jakieś dwa lata temu ustala miesiączka.Przeszło miesiąc temu pojawila się klasyczna miesiączka, a dzisiaj śluz płodny.Czy to moze oznaczać cos pozytywnego? Czy raczej ma być powodem do niepokoju? Ginekolog dal skierowanie na łyżeczkowanie. Czy to jest konieczne? Boje sie narkozy a ponadto nie jestem pewna czy ten zabieg jest konieczny? Moze któraś z kobiet miala podobną sytuację? Będę wdzięczna za odpowiedź Pozdrawiam INA
gość
27-10-2015, 19:38:26

Ja w okresie menopauzy byłam na czyszczeniu, po tym powinnam nie mieć krwawień, a jednak wystąpiły. Menopauzę przechodziłam bardzo źle. Dopiero lekarz polecił mi tabletki Menopauzin i w końcu zaczęłam radzić sobie z tym etapem życia.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: