Reklama:

Kłykciny (4)

Forum: Wstydliwe dolegliwości

gość
03-06-2022, 16:16:02

Witam, czy klykciny kończyste mogą występować u kobiety na udzie ?
gość
03-06-2022, 19:15:38

mogą się roznosić na różne części ciała ale udo trochę dziwne miejsce, jak masz zdjęcie to wstaw tą zmianę
gość
06-06-2022, 14:47:48

Gość 2022-06-03 21:15:38
mogą się roznosić na różne części ciała ale udo trochę dziwne miejsce, jak masz zdjęcie to wstaw tą zmianę
Tak to wygląda
gość
06-06-2022, 19:29:21

wygląda na brodawki najlepiej iść do dermatologa niech ci to wymrozi albo laserowo usunie, nie będzie śladu bo miejsce faktycznie trochę dziwne

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Proszę o pomoc . Ciaza bez seksu ?
Witajcie! Mam nietypowy problem. Uprawiałam z mężczyzna petting. Wprowadzanie palcy do pochwy. Ja mu robilam dobrze ręką. Do wytrysku nie doszło, ewentualnie plyn jakis przy jego podnieceniu.. teraz uwaga pytanie. Czy bez seksu, bo nie było stosunku , nie wszedł we mnie , jest ryzyko ciąży? Mam nerwice lekowa i zawsze po stosunku nawet takim który nie odbył doszukuje się ciąży. Proszę o wsparcie i porady . Dodam, że odmówiłam seksu a jemu nadal utrzymawl się wzwód i nie był tym faktem zadowolony.
gość
Mój facet szybko dochodzi
Witam mam problem . Jesteśmy ze sobą 1.5 roku moze czesto nie robimy tego ale robimy kiedy możemy on 23 lata ma A wiec moj facet szybko dochodzi Robimy gre wstępna odpoczynek potem do łózka i nie pomaga. Na Jeźdźca tez próbujemy i nic Gumki Durex te co znieczulają tez nic nie dają. byl taki okres w przeciągu kilku dni ze mogliśmy to robić bez przerwy i długu . I znowu szybko dochodzi . moze jakies rady ?
gość
Ciaza bez seksu?
Witajcie! Mam nietypowy problem. Uprawiałam z mężczyzna petting. Wprowadzanie palcy do pochwy. Ja mu robilam dobrze ręką. Do wytrysku nie doszło, ewentualnie plyn jakis przy jego podnieceniu.. teraz uwaga pytanie. Czy bez seksu, bo nie było stosunku , nie wszedł we mnie , jest ryzyko ciąży? Mam nerwice lekowa i zawsze po stosunku nawet takim który nie odbył doszukuje się ciąży. Proszę o wsparcie i porady . Dodam, że odmówiłam seksu a jemu nadal utrzymawl się wzwód i nie był tym faktem zadowolony.
gość
Narośl
Zrobiła mi się taka narośl obok odbytu. Trochę piecze i swędzi. Jestem w ciąży. Czy ktoś wie co to może być?
Reklama: