Reklama:

jak przekonac dziecko? (2)

Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjentki

gość
29-03-2009, 22:21:00

ogólnie jak kazdy rodzic chce dobrze dla dziecka. Ale jest mały problem? moja córka ma 18 lat i cche by bi.. jest dla mnie to szakujace wolałabym by miała chłopaka ale sama nie wiem czy mam ja jaks zniechecic tylko ja jakczy faktycznie przymrózyc na to oko? jak o tymmysle ciarki mnie przechodza pomózcie
gość
30-03-2009, 06:52:00

każdy jest jaki jest i wg mnie nic nie zrobisz. A jeśli zaczniesz się mocno buntować przeciwko temu co wybiera Twoja córka, to jeszcze ją tylko do siebie zrazisz i się od Ciebie odsunie. Powinnaś być dla niej oparciem, bez względu na to jaką drogę wybierze. Porozmawiaj z nią bardzo dokładnie, dlaczego taki wybór, co ją skłoniło, kiedy to się zaczęło itp. Im wiecej bedziesz wiedziała od niej po szczerej rozmowie, tym lepiej ją zrozumiesz. To jest jej życie i ona decyduje o tym jak je sobie ułożyć. Ty możesz jej tylko doradzać, ale na spokojnie, tłumacząć za i przeciw. Może z czasem przemysli sobie Twoje słowa i zmieni zdanie. Ale na to raczej potrzeba czasu.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Ula
Dziewczyny bardzo proszę o podanie dobrego ginekologa i dermatologa . Proszę o odpowiedź
gość
Krwawienie z pochwy po oddaniu stolca
Od kilku dni zauważyłam u siebie przy oddawaniu stolca zaczęła mi lecieć krew z pochwy w kolorze ciemnym, brunatnym. Miałam już raz usuwana nadzerke z 3 lata temu. Brzuch też taki nabrzmiały, twardy. Nie wiem czy to problem z jelitami, czy ginekologicznie. Jak naciskam podbrzuchem to strasznie mnie boli, nawet podczas stosunku to nie jest przyjemne, już to ostatnio zgłaszałam do ginekologa powiedział że mi jajnik wędruje, ale powinien wrocic. I tak się zastanawiam czy to może być ta też przyczyna.
gość
planowanie ciąży
Witam skonczyłam przyjmowac biofenac i neurovit ile te leki utzymują się w organizmie i kiedy mogę zacząc sie starać o dziecko?
gość
Ciąża ???????
Czy możliwe zapłodnienie jest w dni nie płodne ? Uprawiałam seks w cyklach 18,20,24 mam okres regularny Cykl 28 dni Uprawiałam seks bez prezerwatywy Powinnam dziś dostać okres i go nie dostałam. Partner spuszcza się dopiero po wyjęciu
Reklama: