Reklama:

Interpretacja wyniku owulacyjnego (3)

Forum: Niepłodność

Początkująca
25-04-2021, 12:03:21

Witam . Powiedzccie mi jakbyście zinterpretowały wynik testu owulacyjnego . Kiedy nastąpiła owulacja? Kiedy należało starać się o dzidziusia.
Początkująca
29-04-2021, 08:51:42

kurde nie mam pojęcia, ja używam testu owulacyjnego ze śliny wielokrotnego użytku i jest to dla mnie bardziej proste
Forumowiczka
06-05-2021, 08:21:34

owulacja 25.04
Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Silne problemy związane z Kałem , albo dieta
Witam serdecznie. Mam taki problem, tak od około miesiąca. Mam silne problemy związane z kałem , wydalam jakby kule , bobki , bardzo mnie to stresuje , długo spędzam w wc . Wczoraj przy parciu pojawiła się krew ( czerwona świeża). Dodam , że chodzę na siłownię od ok 3 tygodni, mam dietę, od dietetyka , oraz rozpiske planu na siłownię. Czy to może być od zmiany diety , albo , że mój organizm dostał tzw "kopa" ? Co polecacie ??
gość
Co ubrac do ginekologa
Co ubrac na wizytę, i jak się przygotować do badania???
Czy on mnie wykorzystuje ? Proszę o poradę
Witam, Mam pytanie do Was. 2 lata temu spotykalam się z mężczyzna, w którym bylam zakochana. Okazało się, że jedynie na co liczył to moje szybkie pożyczki pieniędzy. Głównie chodzilo mu o seks i kase. Później kontakt siebl odnowił, trafił do ZK gdzie odbywa karę za niepłacenie alimentów. Chcialam mu wówczas pomóc i wysłać paczkę.. mimo, że po rozstaniu nadal bylam w nim zakochana.. teraz jednak zauważam, że on zaczął dzwonić co dzień dając aluzje, abym mu robila paczki🐷 staram się nie odbierać. Zrozumialam, że tu chodzi znowu o pieniądze.. niedawno poznalam wspaniałego mężczyznę, dba o mnie, zależy mu .. starą się. Nie chce tego kontaktu z ex.. chciałabym poczuć się kochana i aby ktoś wkoncu zatroszczył się o mnie, tak jak robi to ten chlopak. Czuje się ważna i co dnia mi o tym mówi. Moje uczucie do ex się wypaliło.. chcialam pomóc, jednak czuje, ze on tego nadużywa, poza tym staram sie być fer wobec obecnego. Oceńcie sytuację.
gość
Wygląd pochwy
Czy po rozchyleniu warg sromowych i uwidocznieniu wejścia do pochwy widać u was taki jakby okrąg i inną barwę sluzówki, tzn. Wyraźnie się odznacza kolor z jaśniejszą obwódką? Do tej pory nie ogladałam swojej waginy w lusterku stąd takie głupie pytanie:-(
Reklama: