Reklama:

infekcja (3)

Forum: Infekcje intymne

gość
19-05-2015, 09:59:08

Witam od kilku miesięcy mecze się z infekcja pochwy. Byłam u ginekologa pobrał mi cytologię wynik- produkt ubogi komórkowo zaleca się powtórzenie badania przepisał mi tabletki dopochwowe clotrimazolum wróciłam zagranicę bo aktualnie nie mieszkam w Polsce przeszłam infekcje Pęcherza moczowego brałam antybiotyk dalej infekcja pochwy poszłam tutaj do lekarza przepisała mi pani doktor jedna tabletkę na zabicie wszystkich bakterii w organizmie do tego maści i probiotyki i dalej nie widzę poprawy ciągle mam bezzapachowe upławy czasami wodniste czasami gęste od dwóch tygodni czuje bol klujący, palący w jajnikach i macicy do tego boli mnie nerka i boli mnie podczas oddawania moczu mam uczucie przepełniona pęcherza. I jestem aktualnie w 2 lub 3 tygodniu ciąży. Poproszę o jakieś wskazówki co dalej robić..
gość
19-05-2015, 10:12:09

Witam dziewczyny... Może wy mi coś poradzić byłam u giną i okazało się że mam bakterie pochwy i sromu przepisał mi clotrimazolum i globulki robione przyjmowałam je ale w sobotę pojechałam do szpitalabo bardzo bolało mnie podbrzusza a po spożyciu clotrimazolum i globulki bardzo mnie piekło i bolało i okazało się że mam zapalenie pani doktor przepisała mi flucofast i maść macmiror ale nie wiem czy te globulki robione mam dalej przyjmować czy też nie.Bo clotrimazolum kazała mi odstawić. Ona napisała na karcie informacyjnej ale nie mogę się doczytać.
Komentatorka
21-05-2015, 09:07:06

Jeżeli pieczenie wystąpiło po przyjęciu globulki to należy przerwać leczenie. Możliwe, że przyczyną tego objawu była reakcja alergiczna na jeden ze składników leku. W razie wątpliwości powinna się Pani skontaktować z lekarzem ze szpitala, który Panią badał.
Dr Katarzyna Muzyka-Placzyńska, pracuje jako ginekolog w II Klinice Położnictwa i Ginekologii Centrum Medycznego Kształcenia Podyplomowego w Szpitalu Bielańskim im. ks. J. Popiełuszki w Warszawie.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: