Reklama:

Ile procent szans na ciaze (5)

Forum: Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

gość
26-05-2021, 04:52:05

Witam. Pytanko takie jaki procent szans na to że będę w ciąży. Miesiączka regularna 28-30 dni ostatnia 12.05 seks 23.05 i 24.05. wczoraj i dziś kłucie z prawej strony.
gość
26-05-2021, 12:16:50

Przy Twoich regularnych miesiączkach dni płodne zaczynają Ci się ok 14 - 16 dniu cyklu.
gość
26-05-2021, 12:18:13

Szanse są 95%. Zasze przy owulacji.
gość
27-05-2021, 04:10:42

Dodam że najwięcej śluzu było 25.05 czy są duże szanse czekanie do miesiączki mnie męczy.
Forumowiczka
03-06-2021, 19:09:27

ktoś wyzej napisał 95% szans? brednie
w dniu owulacji szansa na ciąże po stosunku z wytryskiem w pochwie to 30-40% wiec takie masz szanse jeśli stosunek faktycznie odbył się w dniu owulacji
Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Czy to ja jestem ojcem?
Witam. Na początku tamtego roku, dokładnie 28 stycznia 2024 roku poznałem dziewczynę doszło do zbliżenia ona twierdzi że zaszła ze mną w ciążę. Dziecko urodziło się 14 października 2024 a termin porodu był wyznaczony na 16 października. Według wszystkich wyliczeń ręcznych, czy to za pomocą roznych kalkulatorów dostępnych w internecie wychodzi na to że do zapłodnienia doszło wcześniej niż 28 styczeń bo około 20 stycznia. Ona mi potwierdziła że 2 tyg. Wcześniej spala z innym facetem ale twierdzi że nie on jest ojcem bo w niej "nie skończył". Po miesiącu od naszego spotkania wysłała mi zdjęcia USG gdzie było napisane że płod ma ok. 6 tyg. a nie 4 co w teorii potwierdza że to nie ja jestem ojcem ale nie wiem czy to prawda. Do tego 28 stycznia przed spotkaniem rozmawialiśmy przez kamerkę i mówiła że ma nudności. Jaka jest szansa na to że to ja jestem ojcem dziecka. Mógłby mi to ktoś wytłumaczyć? Najlepiej jakiś ginekolog. Proszę o szybką odpowiedź bo mam wrażenie że tą dziewczyną próbuje mnie wrobić w nie swoje dziecko.
gość
ciąża przez spermę w ustach potem pocałunki i minetka
czy jeśli miałam spermę w ustach i ją połknęłam i po jakoś 3 minutach całowałam się po francusku z partnerem a następnie on robił mi tzw. minetke to mogę zajść w ciążę ? miałam dni płodne i bardzo się boję
gość
szansa na ciążę przez spermę w ustach pocałunki i kontakt oralny
Czy zajdę w ciążę jeśli w czasie dni płodnych mój partner doszedł w moich ustach i po około 3 minutach całowaliśmy się po francusku a następnie on pieścił moje narządy językiem ? (mógł lizać wejście do pochwy lub trochę głębiej) boję się że przeniosłam plemniki z moich ust do jego a z jego ust do moich dróg rodnych. mam miesiaczke dopiero za 10 dni a bolą mnie piersi i jajniki. bardzo się stresuje
gość
Drovelis pominięcie 7 8 dzień
Witam..pominęłam 2 tabletki drovelis 7 i 8 dzień na dodatek plamienie. Wyczytałam w ulotce że powinnam zażyć pominięte tabletki. Ale co z plamieniem w tej sytuacji i jak z ochroną
Reklama: