Reklama:

Histeroskopia operacyjna co zabrać do szpitala (2)

Forum: Operacje i zabiegi

gość
19-01-2021, 19:02:34

W lutym mam zaplanowany zabieg w histeroskopii polipa w szpitalu w Gdańsku. Lekarz uprzedził mnie że pobyt w szpitalu będzie trwał 3 dni. Co zabrać do szpitala? Piżamę czy koszulę nocną? A może dresy? Jakie buty?
gość
25-02-2021, 17:24:23

Szpitale na sile przetrzymuja pacjentki przy zabiegach histeroskopii. Sama jestem w tej sytuacji - na swiecie jest to rutynowy zabieg jednodniowy wchodzisz rano robia ci badania i zabieg i wypuszczaja. A u nas... ja dowiedzialam sie ze zostane w szpitalu na 4 dni. Mam depresje a ta sytuacja tylko pogłebia sie przez niepotrzebnie wydluzony pobyt w szpitalu. Pomijajac 4 dni wyjete z zycia.
Co do ubioru to do zabiegu szpital daje ci jednorazowa koszulke. Wiec polecam wziac zwykla ulubiona pizame, najlepiej cos w czym sie bedziesz komfortowo czula zarowno w lozku jak i chodzac po szpitalnych korytarzach. I najlepiej w ciemnym kolorze na wypadek plam krwi.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Kłykciny, HPV czy normalne?
Witam Czy to są kłykciny przy wejsciu do pochwy i poniżej te kalafiorki? Jak mozna się ich pozbyc?nie wiem od kiedy je mam, bo wczesniej myslalam ze to normalne, ale moze jednak nie... prosze o porade. Zaraz dodam Zdjecia tylko przerobie bo za duze sa.
gość
Czy to kłykciny
Czy są to kłykciny? Dzisiaj to zauważyłam, nie boli ani nie sprawia dyskomfortu. Dwa miesiące temu miałam robioną cytologie, która nic nie wykazała, najbliższa wizyta dopiero za miesiąc, czekać do tego czasu czy szukać innego lekarza?
gość
bolące plamy pochwy
Od trzech dni mam coś takiego nie mam możliwości pójścia do lekarza ktoś może mi pomóc??
gość
Szwy rozpuszczalne - gdzie ściągnąć
Witam, miałam wtórne szycie rany krocza gdzie założono mi szwy rozpuszczalne, z którymi już chodzę 3 tydzień i powodują ogromny dyskomfort i ból. Ciężko mi funkcjonować, a moja położna środowiskowa ciągle przekłada wizyty. Jak mogę przyspieszyć ich rozpuszczanie? Lub gdzie się udać na ściągnięcie szwów? Jedna wypadła i skóra jest ładna, ogólnie miejsce szycia wygląda dobrze, a dwa szwy zaczęły wrastać i myślę że też stąd ten ból.. niesamowicie rwie, kłuje, boli. Gdzie szukać pomocy?
Reklama: