Reklama:

Guzki, Gulki na wargach sromowych wiekszych (4)

Forum: Infekcje intymne

gość
08-05-2019, 19:26:20

Może ktoś tutaj będzie umiał mi pomóc, bo nawet moi lekarze nie wiedzą co mi jest.
W zasadzie odkąd pamiętam na wargach sronowych większych (w miejscu ich rozchodzenia i ciut poniżej) mam zagubienia pod skórą, gulki, kilka zmian jest bardziej płaskich, ale ciut wypukłe przy dotyku. Żaden lekarz nie zwrócił mi na to uwagi, a ja uważałam ze to zapchane meszki włosów po goleniu. Nie bolą mnie, czasem swedza. Wydaje mi sie ze mam je od zawsze. Jedna zmiana dokładnie pomiędzy wargami większymi jest twarda, wystająca i okrągła. Dwa lata temu zdiagnozowano mi klykciny przy odbycie i są to zupełnie inne zmiany. Zresztą klykcin już nie ma. Będąc zarówno u ginekologa jak i wenerologa nie umieli powiedzieć co to jest, ale ze to raczej nie nowotwór. Staram się tego nie podrazniac, nie używam maszynek do golenia bo często zacinam te zmiany. Ja już nie wiem gdzie mam iść żeby ktoś powiedział co to jest :(
gość
09-05-2019, 07:41:52

Ile lat? Seks w prezerwatywie? Najlepiej jakieś zdjęcie wstawić ciężko coś ustalić czego nie widać
gość
09-05-2019, 09:27:46

28, seks w prezerwatywie, ale zmiany były jeszcze przed okresem współżycia. Wczoraj przeglądając to forum, trafiłam na stronę gdzie były pokazane choroby sromu m.in. I wyglądało to podobnie jak opisane tam czysta, torbiel i kaszak. Tyle ze tam to było niżej niż u mnie :(
gość
09-05-2019, 11:17:02

Hej, najlepiej wstawić zdjęcie tak jak pisał ktoś wyżej będzie widać z czym jest doczynienia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: