Reklama:

Grzybica? (7)

Forum: Infekcje intymne

Początkująca
18-01-2018, 15:22:21

Witam! Od 3 dni mam problem, m.in podejrzewam, że nam grzybicę pochwy jednak nie jestem do końca pewna.. 3 tygodnie temu miałam anginę, brałam antybiotyk ospen, oprócz tego probiotyk, wiadomo i 3 dni temu na wargach sromowych porobiły mi się spore rozcięcia, nie mogę siedzieć, chodzic, załatwiać się, myć, a nawet leżeć... ból jest nie do zniesienia, wszystko mnie szczypie, piecze, bardzo boli... wczoraj byłam u lekarza, przypisano mi Orungal, globulki i maść Pimafucin, moja doktor powiedziała, ze po zażyciu tabletek dziś powinno być mi o niebo lepiej jednak nie czuje żadnej poprawy, wręcz przeciwnie..:( stad moje pytanie-czy to na pewno grzybica? Bardzo proszę o pomoc...
Początkująca
18-01-2018, 15:23:50

Treść zablokowana przez moderatora

Początkująca
18-01-2018, 15:26:16

Witam! Od 3 dni mam problem, m.in podejrzewam, że nam grzybicę pochwy jednak nie jestem do końca pewna.. 3 tygodnie temu miałam anginę, brałam antybiotyk ospen, oprócz tego probiotyk, wiadomo i 3 dni temu na wargach sromowych porobiły mi się spore rozcięcia, teraz sa to duże żółte rany i małe krostki, srom jest baaardzo opuchnięty, miejsce między wejściem do pochwy, a odbytem również..nie mogę siedzieć, chodzic, załatwiać się, myć, a nawet leżeć... ból jest nie do zniesienia, wszystko mnie szczypie, piecze, bardzo boli... wczoraj byłam u lekarza, przypisano mi Orungal, globulki i maść Pimafucin, moja doktor powiedziała, ze po zażyciu tabletek dziś powinno być mi o niebo lepiej jednak nie czuje żadnej poprawy, wręcz przeciwnie..:( stad moje pytanie-czy to na pewno grzybica? Bardzo proszę o pomoc...
gość
23-01-2018, 18:54:09

Forumowiczka
24-01-2018, 21:57:29

Wisienka15 2018-01-18 16:26:16
Witam! Od 3 dni mam problem, m.in podejrzewam, że nam grzybicę pochwy jednak nie jestem do końca pewna.. 3 tygodnie temu miałam anginę, brałam antybiotyk ospen, oprócz tego probiotyk, wiadomo i 3 dni temu na wargach sromowych porobiły mi się spore rozcięcia, teraz sa to duże żółte rany i małe krostki, srom jest baaardzo opuchnięty, miejsce między wejściem do pochwy, a odbytem również..nie mogę siedzieć, chodzic, załatwiać się, myć, a nawet leżeć... ból jest nie do zniesienia, wszystko mnie szczypie, piecze, bardzo boli... wczoraj byłam u lekarza, przypisano mi Orungal, globulki i maść Pimafucin, moja doktor powiedziała, ze po zażyciu tabletek dziś powinno być mi o niebo lepiej jednak nie czuje żadnej poprawy, wręcz przeciwnie..:( stad moje pytanie-czy to na pewno grzybica? Bardzo proszę o pomoc...
Powinnaś się dokładnie wypytać lekarza, lub pójść do innego... My tutaj tego nie widzimy jak on..
gość
25-02-2018, 23:32:11

gość
20-09-2018, 18:10:07

Jak wyżej, powinnas wypytać lekarza, to jest najlepsza opcja https://ranking.abczdrowie.pl/s/ginekolog

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: