Reklama:

Grzybica pochwyć kilka dni przed miesiączką (2)

Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjentki

gość
11-11-2024, 22:19:58

Na kilka dni przed miesiączka pojawia się u mnie świąd pochwy i serowate zielonkawe upławy. Później dostaje miesiączkę, po zakończeniu miesiączki idę do ginekologa i dostaje leki, które pomagają na górą 2 tygodnie.
Jestem załamana. Ostatnio w ogóle nie współżyje przez to. Dbam o higienę osobistą, staram się trzymać dietę bez cukrów. A to cholerstwo ciągle powraca.
Proszę o porady, czy można jakieś zaawansowane badania zrobić w tym zakresie?
gość
12-11-2024, 07:09:36

Witaj, czy nie w niedługim czasie nie stosowałaś jakiegoś leczeni hormonalnego? Jak aktualnie wyglada Twoja pochwa masz zaczerwienienia jakiś zły wygląd? Masz jakieś zdjęcie obrazujące problem albo jak go wcześniej miałaś ? W jakim jesteś wieku

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Pierwszy okres po porodzie
Zaczęłam brać tydzień temu limetic. Urodziłam 9 tyg temu. Nie karmię piersią z względu na małą ilość pokarmu. Dzisiaj zauważyłam krwawienie. Czy to już pierwsza miesiączka?
gość
Depilacja
Jaką metodę depilacji stosujecie?? Jak poradzić sobie z zapaleniem mieszka włosowego? Czy zmiana metody spowodowała u którejś z was pozbycie się tego problemu?
gość
Brak wspóżycia, brak okresu
Witam . Mam pytanie czy jest się czym martwić i co zrobic w takiej sytuacji? Mój problem polega na tym że po dłuższym przyjmowaniu leku od psychiatry zanika mi okres lub mam go co 50kilka dni. Czytałam ulotkę i tam pisze ze po nim zwiększa sie poziom prolaktyny No i tak musze mieć zwiększony ponieważ leci mi mleko z piersi. Lek przyjmuje od końca grudnia, teraz obecnie 33dzien cyklu- okresu brak , mleko z piersi. Strasznie mnie to irytuje. Dodam ze nie współżyje więc ciąża odpada. Już kiedyś mialam taka sytuację że brak okresu przy leku wtedy brałam duphaston okres się pojawił ale przez to zrobila mi się torbiel na jajniku. Więc mam zle wspomnienia. Poza tym moja ginekolog ma jakieś dziwnie podejście "brak okresu to ciąża ale jeszcze nie widać" bo dla niej brak okresu to tylko ciąża 🙈 Co byście zrobily w mojej sytuacji , czekac na okres czy iść do ginekologa? Nie współżyje , wiem że to od leku tak mi się porobiło..
gość
Okres po 13 dniach
Dzień dobry,moje miesiaczki są w granicach od 22-25 dni ostatni okres spóźnił mi się 5 dni.Dzisiaj znowu dostałam okres po 13 dniach.Co to może być bardzo się boję że jestem ciężko chora.Mam 40 lat
Reklama: