Reklama:

Grzybica czy cos wenerycznego? (7)

Forum: Infekcje intymne

gość
01-08-2020, 14:45:28

Witam, od paru dni mialam mocne bóle krocza. Wyszła jedna kropka i od razu na następny dzień byłam u ginekologa. Dostałam lekarstwo dopochwowe Metronidazol, pomijając ze aplikacja wymaga ode mnie łyżki w zębach z bólu przy aplikacji to stan się pogorszył (drugi dzień stosowania). Mam powiększone węzły chłonne w pachwinach na tyle ze bol sprawia mi chodzenie. Czy powinnam zgłosić się do innego ginekologa? Ponoć to zapalenie, więcej informacji nie dostalam. Rozpoznaje ktoś? Wszystko szczypie i nie jestem w stanie dotknąć tego nawet papierem. Dodam ze te plamki jest bardzo łatwo zetrzeć i robi się ranka. Pomocy!!!!
gość
01-08-2020, 23:32:46

Treść zablokowana przez moderatora

gość
02-08-2020, 15:56:10

To wygląda jak infekcja grzybicza, zgłoś do swojego ginekologa, że objawy się pogorszyly
gość
12-03-2022, 21:53:39

Wiesz już co to dokładnie było?
gość
14-03-2022, 20:38:42

A to nie jest opryszczka ?
gość
14-03-2022, 21:58:09

to jest na 200% opryszczka powinnaś dostać receptę na Heviran 800 i coś do smarowania żeby złagodzić ból, co to za lekarz który nie rozpoznaje opryszczki ręce opadają
gość
09-04-2023, 14:20:40

Opryszczka , acyclovir 800 mg przez 2 tyg , wit B compleks, mycie delikatnie białym jeleniem , osuszanie delikatnie papierem do sucha, przewiewna bielizna

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

symetryczne kropki na pochwie
nie mam pojęcia co to może być, daje dziwne uczucie jak chodzę i jak jeszcze nic tam nie miałam to mnie to miejsce swędziało. Mam to od kilku dni
kandydoza pochwy
Witam, niedawno leżałam w szpitalu ze skracającą się szyjką macicy. Po badaniach stwierdzono kandydozę pochwy. W wypisie ze szpitala w badaniach były wypisane choroby, które są na zdjęciu. Czy oznacza to, że mam je wszystkie czy po prostu na te choroby byłam badana i nic nie stwierdzono? Nie dostałam żadnych zaleceń jeśli chodzi o chlamydię itd. jedynie globulki na tą infekcję grzybiczą.
Dziwne kropki
Co to może być? pojawiło się kilka dni temu, swędziało mn coś a teraz mam takie coś
gość
Infekcje intymne
Witam, Ostatnio współżyliśmy z moją dziewczyna. Skorzystaliśmy z stosunku poza pochwa. Ja robiłem dziewczynie tzw. Palcowke jednocześnie sie masturbując, było mi jednak nie wygodnie więc postanowiłem zmienić rękę. Lecz na tej rece która się masturbowałem mógłbym preejakulat nie jestem jednak tego pewny. Jaka jest szansa na zajscie w ciaze kobiety? Pragnę wspomnieć ze przed włożeniem palcy palce wylizałem dla nawilżenia... kobieta jest kilka dni przed okresem
Reklama: