Reklama:

Grzybica czy cos wenerycznego? (7)

Forum: Infekcje intymne

gość
01-08-2020, 14:45:28

Witam, od paru dni mialam mocne bóle krocza. Wyszła jedna kropka i od razu na następny dzień byłam u ginekologa. Dostałam lekarstwo dopochwowe Metronidazol, pomijając ze aplikacja wymaga ode mnie łyżki w zębach z bólu przy aplikacji to stan się pogorszył (drugi dzień stosowania). Mam powiększone węzły chłonne w pachwinach na tyle ze bol sprawia mi chodzenie. Czy powinnam zgłosić się do innego ginekologa? Ponoć to zapalenie, więcej informacji nie dostalam. Rozpoznaje ktoś? Wszystko szczypie i nie jestem w stanie dotknąć tego nawet papierem. Dodam ze te plamki jest bardzo łatwo zetrzeć i robi się ranka. Pomocy!!!!
gość
01-08-2020, 23:32:46

Treść zablokowana przez moderatora

gość
02-08-2020, 15:56:10

To wygląda jak infekcja grzybicza, zgłoś do swojego ginekologa, że objawy się pogorszyly
gość
12-03-2022, 21:53:39

Wiesz już co to dokładnie było?
gość
14-03-2022, 20:38:42

A to nie jest opryszczka ?
gość
14-03-2022, 21:58:09

to jest na 200% opryszczka powinnaś dostać receptę na Heviran 800 i coś do smarowania żeby złagodzić ból, co to za lekarz który nie rozpoznaje opryszczki ręce opadają
gość
09-04-2023, 14:20:40

Opryszczka , acyclovir 800 mg przez 2 tyg , wit B compleks, mycie delikatnie białym jeleniem , osuszanie delikatnie papierem do sucha, przewiewna bielizna

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

kandydoza pochwy
Witam, niedawno leżałam w szpitalu ze skracającą się szyjką macicy. Po badaniach stwierdzono kandydozę pochwy. W wypisie ze szpitala w badaniach były wypisane choroby, które są na zdjęciu. Czy oznacza to, że mam je wszystkie czy po prostu na te choroby byłam badana i nic nie stwierdzono? Nie dostałam żadnych zaleceń jeśli chodzi o chlamydię itd. jedynie globulki na tą infekcję grzybiczą.
gość
Mocno żółta wydzielina z pochwy
Leczyłam się ostatnio na grzybicę pochwy nystatyna a po niej brałam lactovaginal. Pojawia się u mnie taka wydzielina. Czy to możliwe że jest taka przy dniach niepłodnych czy jednak jest powód do niepokoju? Występuje także ból przy stosunku i świąd. Mam 20 lat, seks uprawiam od 3 z jednym partnerem. Czy któraś z was miała coś takiego i czym było to spowodowane?
gość
Narośl,guzek
Witam,właśnie odkryłam taki guzek. Co to może być
Dziwne kropki
Co to może być? pojawiło się kilka dni temu, swędziało mn coś a teraz mam takie coś
Reklama: