Reklama:

Grzybica czy cos wenerycznego? (7)

Forum: Infekcje intymne

gość
01-08-2020, 14:45:28

Witam, od paru dni mialam mocne bóle krocza. Wyszła jedna kropka i od razu na następny dzień byłam u ginekologa. Dostałam lekarstwo dopochwowe Metronidazol, pomijając ze aplikacja wymaga ode mnie łyżki w zębach z bólu przy aplikacji to stan się pogorszył (drugi dzień stosowania). Mam powiększone węzły chłonne w pachwinach na tyle ze bol sprawia mi chodzenie. Czy powinnam zgłosić się do innego ginekologa? Ponoć to zapalenie, więcej informacji nie dostalam. Rozpoznaje ktoś? Wszystko szczypie i nie jestem w stanie dotknąć tego nawet papierem. Dodam ze te plamki jest bardzo łatwo zetrzeć i robi się ranka. Pomocy!!!!
gość
01-08-2020, 23:32:46

Treść zablokowana przez moderatora

gość
02-08-2020, 15:56:10

To wygląda jak infekcja grzybicza, zgłoś do swojego ginekologa, że objawy się pogorszyly
gość
12-03-2022, 21:53:39

Wiesz już co to dokładnie było?
gość
14-03-2022, 20:38:42

A to nie jest opryszczka ?
gość
14-03-2022, 21:58:09

to jest na 200% opryszczka powinnaś dostać receptę na Heviran 800 i coś do smarowania żeby złagodzić ból, co to za lekarz który nie rozpoznaje opryszczki ręce opadają
gość
09-04-2023, 14:20:40

Opryszczka , acyclovir 800 mg przez 2 tyg , wit B compleks, mycie delikatnie białym jeleniem , osuszanie delikatnie papierem do sucha, przewiewna bielizna

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Dziwne perłowe krostki
Dzień dobry, czy ktoś wie co to jest? Wyskoczyło jakoś pół roku temu. Co jakiś czas swędzi przez 2/3/4 dni. Dermatolog tego chyba nie zauważyła . Ginekolog na dniach. Są to dwie mikroskopijne krostki takie perłowe jakby przezroczyste. Swedzi po okresie i np czasami po depilacji.
Opryszczka?
Jakiś czas temu stwierdzono u mnie opryszczkę. Tydzień po pierwszym wysypie rozchorowałam się i opryszczka wróciła. Na pochwie mam małe czerwone ranki, które swędzą, a jestem 11 dzień na leku. Czy te ranki to nadżerki czy to nadal aktywny wirus? Nie wiem czy powinnam przestać brać leki czy nie.
gość
Mam infekcje tylko jaka kto może pomóc
Proszę o pomoc jestem po infekcji bralam antybiotyk dopochwowy na bakterie ale to chyba to nie było to nie pomógł a wyszło takie coś. Przy oddawaniu moczu piecze i jak smaruje clotrimazolum tez.
gość
Narośl,guzek
Witam,właśnie odkryłam taki guzek. Co to może być
Reklama: