Reklama:

Grudki na języku (8)

Forum: Zdrowie kobiety

gość
04-03-2021, 21:12:03

Zauważyłam takie grudki na języku, być może takie były zawsze ale nie wiem i chciałabym się upewnić czy to normalne? Odczuwam lekkie drapanie w gardle
gość
05-03-2021, 22:52:18

Czy przechodził Pan covid?
gość
07-03-2021, 09:05:01

Niee, objawowo na pewno nie
gość
07-03-2021, 13:53:48

Ja mam coś podobnego z tyłu języka,ale od długiego czasu leczę astmę oskrzelowa i wiem że coś takiego po lekach może wystąpić.
gość
11-10-2021, 19:16:35

Witam czy wiadomo co to było? Od dzisiaj mam to samo...
gość
12-10-2021, 05:26:09

Treść zablokowana przez moderatora

gość
12-10-2021, 17:05:57

to są kubki smakowe :)
gość
27-08-2024, 07:53:14

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Prosaki czy opryszczka bardz Inna choroba
Witam 3 dni temu na skórze wokół warg sromowych zauważyłam dziwne zmiany wygląda jak pecherzyki ale nie bola ani nie swedza jedne zmiany są bardziej galaretowate a inne twarde co to może być? Chce dodać że zmiany pojawiły się po miesiączce
Czy on mnie wykorzystuje ? Proszę o poradę
Witam, Mam pytanie do Was. 2 lata temu spotykalam się z mężczyzna, w którym bylam zakochana. Okazało się, że jedynie na co liczył to moje szybkie pożyczki pieniędzy. Głównie chodzilo mu o seks i kase. Później kontakt siebl odnowił, trafił do ZK gdzie odbywa karę za niepłacenie alimentów. Chcialam mu wówczas pomóc i wysłać paczkę.. mimo, że po rozstaniu nadal bylam w nim zakochana.. teraz jednak zauważam, że on zaczął dzwonić co dzień dając aluzje, abym mu robila paczki🐷 staram się nie odbierać. Zrozumialam, że tu chodzi znowu o pieniądze.. niedawno poznalam wspaniałego mężczyznę, dba o mnie, zależy mu .. starą się. Nie chce tego kontaktu z ex.. chciałabym poczuć się kochana i aby ktoś wkoncu zatroszczył się o mnie, tak jak robi to ten chlopak. Czuje się ważna i co dnia mi o tym mówi. Moje uczucie do ex się wypaliło.. chcialam pomóc, jednak czuje, ze on tego nadużywa, poza tym staram sie być fer wobec obecnego. Oceńcie sytuację.
gość
Tabletki powiększające piersi
Pytanie kieruję do osób, które takie tabletki brały i mogą opisać doświadczenia. Jakie brałyscie i ujaki był efekt? Zastanawia mnie czy tabletki, które są reklamowane dzialają i czy może być jakiś efekt. Nie nastawiam sie na powiekszenie operacyjne, zalezy mi głównie na powiekszeniu jędrności ( niestety ale z wiekiem grawitacja działa...). Czy takie tabletki zawierają jakies hormony?
gość
Niedrożny jajowód
Witam, lewy jajnik mam drożny natomiast jest on policystyczny,z kolei prawy jajowód niedrożny( laparaskopowo nie udało się udrożnić) czy jest szansa naturalnego poczęcia? Czy pozostaje już tylko in vitro?
Reklama: