Reklama:

dziwne wypryski w okolicy sromu (4)

Forum: Wstydliwe dolegliwości

Początkująca
03-11-2013, 14:46:02

Witam,
Od jakiś czterech dni borykam się z problemem dziwnych wyprysków w okolicy warg sromowych.Nie są one wypełnione ropą ani żadnych płynem,ale są bardzo wrażliwe na dotyk.Czubek jest jakby śliski i bardzo wrażliwy na otarcia.
Problem jest o tyle męczący,że te krostki się rozsiewają.
Ciężko mi jest chodzić,ból i swędzenie są nie do wytrzymania.
Stosuję Clotrimazolum praktycznie cały czas,ale nic nie pomaga,wręcz przeciwnie.
Upławów brak.
Do tego powiększyły mi się węzły chłonne w pachwinie.
Mam nowego partnera,ale jeszcze nie uprawialiśmy seksu,więc zakażenie od Niego jest raczej niemożliwe,a poza tym on jest prawiczkiem (:))
Proszę,uspokójcie mnie,co to jest,bo żadna charakterystyka infekcji nie pasuje do mojego.Podejrzewam już nie wiadomo co,a ginekologa będę mieć dopiero za dwa dni,jak dobrze pójdzie:(
gość
22-12-2013, 20:23:23

myślałaś o badaniach pod kątem grzybicy? To może być ta infekcja. Mialam grzybice pochwy i swedzace krostki były norma. Na szczescie pozbylam się tego za pomocą trioxalu na recepte. Idz do lekarza zamiast gdybac.
Wtajemniczona
29-12-2013, 13:20:32

Idź do ginekologa bo nie powinnaś takich objawów lekceważyć - to jedyne co możemy ci poradzić.
30-12-2013, 17:21:07

Przyczyn może być wiele, od infekcji bakteryjnej, poprzez infekcję grzybiczą sromu. Dobrze byłoby żeby jednak zbadał Panią lekarz.
T.Markowski - lekarz Odpowiedzi na forum nie są lekarskimi poradami specjalistycznymi, mają wyłącznie charakter informacyjny i nie zastąpią wizyty u lekarza.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: