Reklama:

dziwne objawy (4)

Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjentki

gość
31-07-2004, 14:19:00

Bardzo chcę zajść w ciążę, miesiąc temu odstawiłam tabletki trisiston. Do nastepnej miesiączki brakuje jeszcze kilku dni, ale mam dziwne objawy. Ostatnio często współżyłam ale z prezerwtywą. Ojawy: dziwne uczucie w ustach, na języku jakby coś leżało i przeszkadzało, małe brązowe plamki od pepka w dół, dziwne nastroje, spuchniety brzuch - częstomocz i zaparcia. Czy to mogą być objawy bardzo wczesnej ciąży czy może silnych zmian homonalnych po odstawieniu tabletek? A może mam już urojoną?
gość
31-07-2004, 14:24:00

raczej w ciazy nie jestes, za wczesnie na takie objawy ciazowe. Zrob test ciazowy kilka dni po terminie miesiaczki (jesli nie wystapi) i udaj sie do lekarza, zaczelabym od internisty.
gość
14-10-2005, 12:06:00

kurcze mam pytanko.. czy to jest mozliwe ze jezeli przed wspolzyciem na penisie znajduja sie plemniki z poprzedniego wytrysku i dojdzie do zblizenia to czy w taki sposob moglabym zajsc w ciaze?? prosze odpowiedzcie mi bo nie wiem co mam myslec. za porade bede bardzo wdzieczna
gość
14-10-2005, 13:53:00

jeżeli odstęp między jednym stosunkiem a drugim był krótki to jak najbardziej jest to mozliwe

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: