Reklama:

Dziwna sprawa (5)

Forum: Niepłodność

Początkująca
28-11-2014, 10:13:09

Witam. Zacznę od tego iż 12 września 2014 miałam ostatnią miesiączkę. 30 października byłam u mojej lekarki. Testy ciążowe wychodziły negatywnie. Po badaniu usg wyszło że endometrium jest grubości 6 mm(! czyli coś nie tak) oraz w jajnikach jest wiele komórek jajowych. Dodam że trochę się rozczarowałam gdyż z mężem staramy się o dzidziusia. 19 go listopada miałam kolejną wizyte. Lekarka przepisała mi Luteinę 50 2x1 pod językowo. Dziś już ostatni dzień brania tabletek a @v nie ma. Nie czuję żeby miała nadejść. Od czasu brania tabletek kochaliśmy się z mężem. Jeżeli @ nie pojawi się do 20 go grudnia zrobię test. Czy to możliwe żeby wystąpiła owulacja w przeciągu tych 10 dni brania Luteiny? I martwi mnie to endometrium. Dziś już jest 77 dc. Bardzo proszę o pomoc specjalitę. Pozdrawiam
Początkująca
28-11-2014, 10:15:06

spawara20 2014-11-28 11:13:09
Witam. Zacznę od tego iż 12 września 2014 miałam ostatnią miesiączkę. 30 października byłam u mojej lekarki. Testy ciążowe wychodziły negatywnie. Po badaniu usg wyszło że endometrium jest grubości 6 mm(! czyli coś nie tak) oraz w jajnikach jest wiele komórek jajowych. Dodam że trochę się rozczarowałam gdyż z mężem staramy się o dzidziusia. 19 go listopada miałam kolejną wizyte. Lekarka przepisała mi Luteinę 50 2x1 pod językowo. Dziś już ostatni dzień brania tabletek a @v nie ma. Nie czuję żeby miała nadejść. Od czasu brania tabletek kochaliśmy się z mężem. Jeżeli @ nie pojawi się do 20 go grudnia zrobię test. Czy to możliwe żeby wystąpiła owulacja w przeciągu tych 10 dni brania Luteiny? I martwi mnie to endometrium. Dziś już jest 77 dc. Bardzo proszę o pomoc specjalitę. Dodam iż @ miałam regularnie od 28 do 33 . Pozdrawiam
Początkująca
29-11-2014, 08:44:30

Dostałam w końcu @. Teraz anty i zobaczymy czy po leczeniu zostanę mamusią!!!
Wtajemniczona
12-12-2014, 08:47:41

To dobrze że wracasz do zdrowia i będzie4sz mogła starać sie o dziecko. ja kiedy starałam się o dziecko piłam zioła na zwiększenie płodność i rozluźnienie - Relaks i Przyjemność - dodatkowo działały na libido więc nawet w chwsilach zwątpienia, nie czułam że nie mam ochoty na pracę nad dzidzusiem :) Jak będziesz juz mogła starać sie o dziecko - to zapytaj lekarza o te zioła, bo mi bardzo pomogły i dobrze wspomnian efekt jaki dawały :)
[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/4o3fxuun6ecatnpb.png[/img][/url]
Początkująca
13-12-2014, 07:55:40

To super. Biorę te anty ale cały czas mam plamienia . czytałam na forum że można mieć plamienia nawet przez 3 cykle- dziwne, bo jak brałam je 3 lata temu to nie miałam żadnych plamień. Mam nadzieję że wszystko się unormuje. Nie wiem czy to normalne ale cały czas mam przeczucie że już nie zostanę mamą po raz drugi . Pozdrawiam i będę informowała o dalszym przebiegu sprawy.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: