Reklama:

Czy to są kłykciny kończyste? Czy też coś innego? Pomóżcie proszę... (7)

Forum: Infekcje intymne

Początkująca
19-06-2016, 12:24:10

Już czwarty dzień mija, od kiedy zaczęło mnie swędzić wejście do pochwy.
W nocy odbywałam stosunek z partnerem i dopiero rano obudziłam się ze swędzeniem. Początkowo myślałam, że to może być jakaś alergia albo, że źle się podmyłam. Krótko mówiąc przeraziłam się jak tam wczoraj zajrzałam. :( Dużo czytałam o kłykcinach ale mam nadzieję, że to nie one. Zaczęłam się podmywać rumiankiem. I widzę dziś minimalną poprawę.
Zamieszczam zdjęcie z wczoraj. Może ktoś zetknął się z czymś podobnym?
Oczywiście zamierzam iść do ginekologa, jednak zanim się do niego dostanę wolałabym wiedzieć co mi dolega...
gość
19-06-2016, 18:17:28

mam to samo co ty... ja jednak nigdy nie współżyłam ale lekarz powiedział mi, ze są to kłykcinki... Nie martw się, idź do ginekologa :) Przepisze ci odpowiednie leki.
Początkująca
19-06-2016, 18:35:28

Dzięki wielkie
Ciekawi mnie tylko gdzie się zaraziłam... i czy ma to jakiś wpływ na bycie dawcą komórek macierzystych, bo fatalnie dla chorego jeśli okaże się, że przez to nie będę mogła mu pomóc
gość
19-06-2016, 20:24:11

Powiem ci tak. Ja się nie zaraziłam od partnera. U mnie było to wywołane infekcją, które niestety przenosiłam. I po paru lekach dopochwowych zauważyłam, że kłykciny mi się zmniejszają. Zresztą! Mogę się mylić. Idź do ginekologa on zaleci cytologie i będziesz wszystko wiedziała. Nie mam pojęcia jak to wygląda z komórkami macierzystymi... Jednak trzymam kciuki abyś mogła pomóc! :)
Początkująca
20-06-2016, 11:44:05

Byłam u ginekologa i stwierdził, że są to pozostałości błony dziewiczej
A tak się martwiłam...
Mimo wszystko dostałam globulki dopochwowe na noc i krem Pimafucin do stosowania na okolice intymne 2 razy dziennie. Zawiera antybiotyk o działaniu przeciwgrzybiczym.
Okazało się, że jestem podrażniona i dlatego na wszelki wypadek dostałam maść, gdyby było to wywołane jakimś grzybkiem.
gość
09-11-2017, 08:06:21

Treść zablokowana przez moderatora

gość
01-11-2019, 20:46:37

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: