Reklama:

Czy to opryszczka narządów płciowych? (3)

Forum: Infekcje intymne

gość
30-05-2015, 19:17:01

Hej, chciałam prosić pomoc.
4 dni temu doszło do pieszczot z moim chłopakiem- oralnie i palcem, do pełnego stosunku nie doszło. 2 dni temu zaczęło mnie boleć przy wejściu do pochwy, myślałam że coś się tam obtarło. Jednak później zaczęły mi na wargach sromowych i w okolicy odbytu wyskakiwać takie krosty, jakby pryszcze. Czerwone są i bolą. Oddawanie moczu jest bardzo bolesne, szczypie...Są i mniejsze i większe. Czy to może być opryszczka? Do ginekologa jestem zapisana na wtorek...
A i pobolewa mnie trochę głowa, jest mi zimno, mam gorączkę i ogólnie jakoś słabo sie czuje.
gość
30-05-2015, 19:19:31

A i chciałam dodać, że biorę tabletki antykoncepcyjne jednoskładnikowe Limetic i od października Izotretynoinę na trądzik.
Mam również upławy koloru żółtego o brzydkim, kwaśnym zapachu.
Komentatorka
01-06-2015, 14:50:45

Opisane przez Panią objawy mogą sugerować opryszczkę, zwłaszcza, że towarzyszą im objawy ogólnoustrojowe: gorączka i osłabienie.
Upławy zwykle nie są objawem zakażenia opryszczką może więc występować u Pani także inna infekcja.
Dr Katarzyna Muzyka-Placzyńska, pracuje jako ginekolog w II Klinice Położnictwa i Ginekologii Centrum Medycznego Kształcenia Podyplomowego w Szpitalu Bielańskim im. ks. J. Popiełuszki w Warszawie.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: