Reklama:

Czy to ciaza? (3)

Forum: Infekcje intymne

gość
17-06-2015, 08:50:01

Dzień dobry mam ważne pytanie :) uprawialam seks z chłopakiem 13 czerwca ostatnia miesiączkę miałam 20 mają która była za wcześnie o 6 dni czyli mam cykle nie legularne. Wytrysk był w pochwie.. Od 16 czerwca czuje ból jajnikow takie klocie które po chwili ustępuje i znów jest mam także biały sluz który nie występował wcześniej i okropny ból piersi oraz podwyzszona temperaturę do 37 stopni chodź zawsze miewam 36 stopni w innych dniach wiec duże podwyższenie. Proszę o szybką odpowiedź czy to może być ciaza?
gość
17-06-2015, 12:22:26

Niemam, podjecia mozliwe .ja mam cos podobnego z them ze ostatni rap kocha
łam sie z faceted miesiac temu . A cos zaczyna sie disc of 3, , 4 dni. Tydzien temu miałam okres I trwał 2 dni .. tea szukam odpowiedzi
Komentatorka
19-06-2015, 07:50:41

Pani dolegliwości mogą wynikać z wystąpienia cyklu bezowulacyjnego, który nasila objawy napięcia przedmiesiączkowego. Drugim powodem może być ciąża.
Powinna Pani wykonać test ciążowy . Większość z nich wychodzi dodatnia w 10 dni po stosunku.
Dr Katarzyna Muzyka-Placzyńska, pracuje jako ginekolog w II Klinice Położnictwa i Ginekologii Centrum Medycznego Kształcenia Podyplomowego w Szpitalu Bielańskim im. ks. J. Popiełuszki w Warszawie.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

dziwna zmiana, opryszczka czy coś innego?
Kilka dni temu zaczęło mnie to miejsce swędzieć a teraz mam takie coś. Co to może być? Na początku marca też mnie swędziało jakieś miejsce i pojawiły się kropki, które wyglądały jak wypełnione ropą, a w połowie lutego miałam takie kropki na całej pochwie i nie mogłam chodzić. Nie mam pojęcia co to może być, martwię się, że podobne sytuacje dość często wracają.
gość
Deflagyn
Czy żel deflagyn jest skuteczny przy hpv68 i 70? Dziękuję
gość
zmiana na wargach
zauważyłam u siebie taką zmianę jest ona na wewnątrz warg co to może być i czy to groźne, nie zauważyłam u siebie żadnych objawów po drugiej stronie nie ma nic
gość
Narośl,guzek
Witam,właśnie odkryłam taki guzek. Co to może być
Reklama: