Reklama:

czy mozna zajść w ciążę miesiąc po odstawieniu doustnej antykoncepcji? (9)

Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjentki

gość
27-07-2004, 07:42:00

czesc! chciałam sie dowiedziec, czy jest mozliwosc zajscia w ciaze, po odstawieniu doustnej antukoncepcji- "cilest" , gdzie wczesniej jeszcze brałam zastrzyki antykoncepcyjne "depo-prowera". Cilest miał służyc wywołaniu miesiączki, ktorą po zastrzykach zanikła. teraz sie boje, bo miesiaczka sie ustatkowała, wiec lekarz odstawił mi "cilest" , a miesiaczka spoznia sie juz 4 dzien. musze dodac, ze wspołzyłam z cchlopakiem bez zabezpieczenia- ale jego koniec odbył sie w prezerwatywie. prosze o odpowiedz, bo sie martwie! z gory dziekuje! :-o
gość
27-07-2004, 17:53:00

wydaje mi sie ze nie jest to mozliwe, ale lepiej idz do ginekologa!
Wtajemniczony
27-07-2004, 17:56:00

tak, istnieje taka mozliwosc...
---------- <br>Dr n. med. Piotr Bodzek <br>Redaktor Naczelny Forum Ginekologicznego <br>http://www.bodzek.pl
gość
28-07-2004, 16:32:00

Obawiam się, że tak - istnieje taka możliwość. Bardzo często po terapii hormonalnej kobieta bardzo szybko może zajść w ciążę. Ale jeśli tak jest u Ciebie, to tylko pogratulować. Trzymaj się.
P.S. Ale nie obejdzie się bez szybkiej porady ginekologa.
gość
29-07-2004, 09:18:00

Dziekuje wszystkim za pomoc!!! robilam test ciążowy i wyszedł negatywnie!!! czyli jeszcze nie bede mamą!! tylko pytanie- kiedy miesiaczka wystapi?? :( pozdrawiam i dziekuje!!
Początkująca
01-08-2004, 19:47:00

po odstawieniu tabletek jest 100% pewność zajscia wiem bo jestem w ciązy i to mój przypadek pierwszy test też miałam negatywny a teraz proszę 9 tydzień
izabela
gość
01-08-2004, 20:51:00

01-08-2004 o 21:47, isabell22 :
po odstawieniu tabletek jest 100% pewność zajscia wiem bo jestem w ciązy i to mój przypadek pierwszy test też miałam negatywny a teraz proszę 9 tydzień

gratulacje, a jak zdrowie, wszystko ok ?

czy mialas poranne mdlosci, itp ?
gość
29-10-2004, 22:24:00

Tak, czy Nie?
Co to za odpowiedzi!
Ludzie odpowiadajcie konkretnie, a nie, jak jacyś imbecyle! Dziewczyna się martwi, czy jest w ciąży, a wy sobie jaja robicie!

Jeśli odpowiedź brzmi "Nie" to piszcie dlaczego!
Jeśli odpowiedź brzmi "Tak" to też piszcie dlaczego, a ni eopieracie to na jakichś szwagierkach itp!
gość
30-10-2004, 13:16:00

Konkretnie to jej może odpowiedzieć lekarz po zbadaniu i wykonaniu testu z krwi. I proszę tu nikogo od imbecyli nie wyzywać! To forum jest po to aby pomagać sobie a nie obrażać się wzajemnie.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: