Reklama:

CZY MOGE BYC W CIAZY (4)

Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjentki

gość
20-07-2007, 16:33:00

PROSZE SPECJALISTE O RZETELNA ODPOWIEDZ NA PPYTANIE. KILKA TYGODNI TEMU PODCZAS WYGLOPOW Z MOIM CHLOPAKIEM ON KAWALEK WSUNAL CZLONKA WE MNIE PORUSZYL KILKA RAZY I POCZULAM BOL ODEPCHLAM GO BYL TO MOJ PIERWSZY RAZ I BYLAM DZIEWICA A TERAZ JESTEM W CIAZY ZASTANAWIAM SIE JAK ON PRZEZ TE 2 CZY 3 PCHNIECIA MOGL PRZEBIC MI BLONE I MNIE ZAPLODNIC A WSZEDL WE MNIE TYLKO KAWALEK. PROSZE ODPOWIEDZCIE
gość
20-07-2007, 17:03:00

A ciąza została potwierdzona, czy to tylko twoje przypuszczenia? Jesli twoj facet był podniecony, to mozliwe ze wystarczyły tylko te dwa czy trzy wejscia w ciebie ... a ile masz lat?
gość
20-07-2007, 17:25:00

mam 19 lat i ciaza jest potwierdzona
gość
20-07-2007, 17:48:00

Nie trzeba przebić błony, żeby doszło do zapłodnienia, ponieważ w błonie znajduje się otwór, przez który wypływa krew miesiączkowa.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Ciąża ???????
Czy możliwe zapłodnienie jest w dni nie płodne ? Uprawiałam seks w cyklach 18,20,24 mam okres regularny Cykl 28 dni Uprawiałam seks bez prezerwatywy Powinnam dziś dostać okres i go nie dostałam. Partner spuszcza się dopiero po wyjęciu
gość
Ula
Dziewczyny bardzo proszę o podanie dobrego ginekologa i dermatologa . Proszę o odpowiedź
gość
Ula
Dziewczyny bardzo proszę o podanie dobrego ginekologa i dermatologa . Proszę o odpowiedź
gość
Ciąża ???????
Czy możliwe zapłodnienie jest w dni nie płodne ? Uprawiałam seks w cyklach 18,20,24 mam okres regularny Cykl 28 dni Uprawiałam seks bez prezerwatywy Powinnam dziś dostać okres i go nie dostałam. Partner spuszcza się dopiero po wyjęciu
Reklama: