Reklama:

Czy ginekolog miał prawo mnie pytać o takie rzeczy? (9)

Forum: Dla nastolatek

gość
01-11-2020, 19:11:54

Mam 17 lat i jeszcze nie współżyłam z żadnym chłopakiem. Czasami jednak odczuwam straszne napięcie seksualne, które muszę rozładować, więc regularnie się masturbuję. Robię to od 13-go roku życia, z początku tylko pieściłam sobie palcami srom i łechtaczkę, jednak z czasem przestało mi to wystarczać. Od 15-go roku życia wkładam sobie różne rzeczy do pochwy, z początku były to takie przedmioty jak błyszczyk do ust czy tusz do rzęs. Niedawno jednak coś mnie pokusiło zobaczyć jak to jest z przedmiotem grubości męskiego penisa i włożyłam sobie... Dezodorant w sprayu. To strasznie bolało i leciała mi krew, ale spodobało mi się, od tamtej pory systematycznie to powtarzam. Niedawno mama wysłała mnie do ginekologa, ponieważ uznała, że jestem już w wieku, kiedy trzeba chodzić na regularne wizyty kontrolne. Ona nie ma pojęcia, że ja się masturbuję, na dodatek wybrała mi ginekologa faceta, bo podobno jakiś dobry specjalista z niego. No i zawiozła mnie tam (ona czekała pod drzwiami). Ginekolog kazał mi się rozebrać i położyć na fotelu ginekologicznym, bo powiedział że musi zobaczyć czy wszystko mam tam w porządku. Zapytał mnie, czy jestem dziewicą, odpowiedziałam, że tak, on powiedział że chyba kłamię, bo ten najmniejszy wziernik jest dla mnie za wąski i musi wziąć grubszy. Ja nic nie mówiłam, on mnie zbadał i zapytał wprost ,,Czy ty się masturbujesz?" Strasznie się wtedy zawstydziłam i nie chciałam o tym rozmawiać, a on na to że jest lekarzem i musi to wiedzieć itd. W końcu ze wstydem powiedziałam że czasem mi się zdarza, ale poprosiłam żeby nie mówił o tym mojej mamie. On na to, że nie powie, ale że to normalne w moim wieku, tylko żebym robiła to palcami, a nie różnymi przedmiotami, bo to może być groźne dla zdrowia, mogę sobie uszkodzić pochwę albo wprowadzić do niej jakieś bakterie. Powiedział też że powinnam uprawiać więcej sportu, ruszać się, to nie będę odczuwała takiej potrzeby masturbacji. Mnie zastanawia tylko, czy on miał prawo tak wypytywać mnie o tak intymne sprawy jak masturbacja albo współżycie? Czy to nie jest jakieś nadużycie z jego strony?
gość
08-11-2020, 00:01:12

Moim zdaniem trafiłaś na jakiegoś dziada. Każdy się masturbuje czy się do tego przyznaje czy nie. Ma rację że lepiej nie robić tego różnymi przedmiotami bo może to prowadzić do infekcji, ale właśnie od tego są wibratory czy dilda. Moim zdaniem jeżeli wolisz hm coś większego niż palce, opłaca się zainwestować w seks zabawkę żeby być bezpieczniejszym. Oskarżanie o kłamstwo moim zdaniem było strasznie nieprofesjonalne. Frustracji seksualnej nie da się ,, zabiegać". Z mojego własnego doświadczenia to są dwie kompletnie inne energie. Podsumowując lepiej zainwestować w seks zabawkę lub pozostać al naturale (palce) by uniknąć bakterii, facet był najwyraźniej z tych co uważają że dziewczyny nie powinny się masturbować bo nie wypada, pozdrawiam 18stolatka która rozumie twoją sytuację i życzy ci wsparcia.
gość
16-12-2020, 09:10:13

Trafiłaś na bardzo dobrego specjalistę. Ginekolodzy pytają się o takie rzeczy. Gość zauważył, że coś jest nie tak i potrzebował informacji by ewentualnie wykluczyć jakieś schorzenie. Wierz mi, na pewno ma na głowie ważniejsze sprawy niż twoja masturbacja a w gabinecie nasłucha się wystarczająco
Początkująca
19-01-2021, 18:36:49

To normalne pytania, nie zgadzam się z tym, że libido można przezwyciężyć sportem. Lepiej kup sobie wibrator lub dildo bo przedmioty codziennego użytku są niebezpieczne tzn. Mają dużo bakterii. Zawsze trzeba założyć prezerwatywę jeśli Ci się nie uda kupić seks zabawki (np. Nie będziesz mogła kupić Przez mamę)
gość
22-01-2021, 12:52:10

Treść zablokowana przez moderatora

gość
21-06-2022, 16:21:49

napisz na meila olenka23.20@tlen.pl popiszemy Pozdrawiam Asia
gość
23-06-2022, 19:26:00

Wkładałaś dezodorant w sprey to sobie uszkodziłaś błonę dziewiczą i krwawiło. Dezodorant nie wygina się tak samo jak penis faceta, żaden przedmiot nie jest tak elastyczny, możesz sobie tym zrobić krzywdę, a nie odprężyć się. Kup sobie gumowy wibrator lub ten na baterie to są przedmioty do tego stworzone, zamów przez internet jak masz swoje konto. Trafiłaś na profesjonalistę w swoim zawodzie i zadał Ci pytania, które on potrzebował, aby ustalić wszystko na Twój temat. Jednie mógł powiedzieć, że widzi.....a to, oznacza, że nie jesteś dziewicą i prawdopodobnie wkładasz sobie przedmioty tam głęboko, lekarz to też człowiek i musi wszystko mówić, byś wiedziała, że jest dobry nie może ukrywać, ze ma większą wiedzę od Ciebie. Brawo dla Pana doktora.
gość
19-07-2024, 10:51:12

Lekarz mógł spytać z obawy przed gwałtem

Deklarujesz brak współżycia, ale ciało wskazuje że jednak współżycie było. I to z jego punktu widzenia dosyć brutalne
gość
19-07-2024, 14:01:40

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: