Reklama:

Czy córka jest przed pierwszą miesiaczka? (3)

Forum: Dla nastolatek

Początkująca
24-07-2022, 13:34:33

Witam. Jestem Klaudia i mam 11 letnią córkę. 4 dni córka przyszła do mnie gdy gotowałam obiad. Poprosiła o rozmowę na osobności. Powiedziałam że zaraz przyjdę. No i poszłam z nią do mojej sypialni. Córka powiedziała że 1 tydzień temu przez 1 dzień miała tozowe plamy na wkładce higienicznej. Po 2 dniach znowu się pojawiło. No i 4 dni temu córka o tym myślała i uznała że to nic takiego i że pewnie już tego nie będzie miała aż tu nagle wieczorem miała te tozowe kropeczki obok sluzu. I gdy po sikaniu się podtarł miała na papierze małe czerwone kropeczki. Po 4 dniach przerwa 3 dniowa i mala kropeczka rozowego. I dzisiaj ma tylko zwykly śluz. I moje pytanie brzmi czy TK tak się dzieje przed pierwszą miesiaczka? Czy któraś z was tak miała? I dlaczego u córki tak się dzieje? Przepraszam że zadaje jeszcze raz pytanie ale tam mi nikt nie pomógł za bardzo. Czy to tak przed pierwszym okresem?
Początkująca
24-07-2022, 14:12:24

Halo odpowie ktoś?
gość
24-07-2022, 16:17:30

Już było to pytanie i pisał ktoś że objawy wskazują na pierwszy okres więc jak nie czujesz się usatysfakcjonowana odpowiedzią , to zabierz córkę do swojego ginekologa bo nikt tu na forum nie jest jasnowidzem.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: