Reklama:

Cześć Aniu to ja Ania. (3)

Forum: Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjentki

Początkująca
07-12-2004, 09:15:00

Wiesz co ostatnio ciężko o odpowiedzi od ekspertów -pewnie są zapracowani. Jak u Ciebie? Wiesz ja miałam czasem miesiączki po 9 dni ale wiem ze to nie to samo. Dlaczego nie poszłas wczesniej do lekarza. W takich przypadkach powinni cię przyjacbez kolejki.Nie czekaj przecież czekacie na dzidziusia,nie warto ryzykować zeby zajść w ciążę musisz być zdrowa i silna, a ty czekasz na odpowiedź na forum zamiast w te pędy biec do lekarza.Wiem ze to paranoiczne ale tak trzeba!!! Anula głowa do góry,wszystko się ułoży. Trzymam kciuki. Leć do lekarza ponarzekaj sobie masz prawo się martwić i bać o swoje zdrowie. Jestem(śmy) z Tobą właśnie zaczęłam 13 tydz. Pozdrawiam i śle całuski. Ania.
Ania Zabrze
Komentator
07-12-2004, 20:54:00

Anie kochane organizowaliśmy konferencję w Wiśle i był z tym huk roboty, ale wszystko się udało, poprawiamy się, obiecuję i pozdrawiam
Dr n.med. Przemysław Binkiewicz <br> <br>
Początkująca
07-12-2004, 22:11:00

Dziękuję Aniu za pamięć o mnie, a już myślalam, że tu nie bywasz. Cieszę się, że u Ciebie wszystko w porządku. Poczekam jeszcze ze dwa dni. Jak nic się nie zmieni polecę do lekarza. Napiszę oczywiście później czy wszystko ok. Pozdrawiam i całuję Ciebie i dzidzię. Trzymam kciuki. Do usłyszenia wkrótce.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: