Reklama:

cos wychodzi z pochwy (5)

Forum: Infekcje intymne

gość
21-11-2014, 08:53:21

Witam .przed chwila bylam w toalecie i poczulam cos twardego wzielam lusterko i zobaczylam tam ze cos mi wychodzi wyglada to na takie 3 gule poprzeplatane paskiem skory ma to kolor jasno rozowy .dotknelam tego i ode tej pory zaczelo mnie troche bolec.Jestem 7 miesiecy po ciezkim porodzie dziecko wyciagane bylo pompa a miesiaczkuje od 3 miesiecy i w tej chwili tez mam okres .niewiem co to jest.Bardzo prosze o porade bo jezeli to cos powaznego .pozdrawiam
gość
22-11-2014, 14:19:27

do ginekologa, ale to juz! : )
Komentatorka
24-11-2014, 12:05:11

Przyczyną opisanych objawów jest prawdopodobnie obniżenie narządu rodnego spowodowane ciężkim porodem. To co pani czuła to najpewniej szyjka macicy, która może wystawać w takim przypadku poza szparę sromową. Należy w tym przypadku skonsultować się z ginekologiem.
Dr Katarzyna Muzyka-Placzyńska, pracuje jako ginekolog w II Klinice Położnictwa i Ginekologii Centrum Medycznego Kształcenia Podyplomowego w Szpitalu Bielańskim im. ks. J. Popiełuszki w Warszawie.
gość
26-05-2015, 19:25:40

Witam, bylam w toalecie i cos mnie zaniepokoilo. Nie jestem w ciazy ani po porodzie a z miejsca intymnego cos "wychodzi"
Nie wiem co to moze byc. Pomocy
Komentatorka
27-05-2015, 12:58:23

Proponuję zgłosić się do lekarza. Bez badania ginekologicznego nie można odpowiedzieć co to może być i jakie powinno być postępowanie.
Dr Katarzyna Muzyka-Placzyńska, pracuje jako ginekolog w II Klinice Położnictwa i Ginekologii Centrum Medycznego Kształcenia Podyplomowego w Szpitalu Bielańskim im. ks. J. Popiełuszki w Warszawie.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: