Reklama:

cos mi wyskoczylo..boje sie (6)

Forum: Infekcje intymne

gość
01-03-2019, 19:46:09

Witam.Blagam o pomoc.
Jakis czas temu zauważyłam zmiane kolo wejscia do pochwy. Poczatkowo byla mala, jakby skora na skorze, taka lekko grubsza warstwa . Poczatkowo tego nie ruszalam, nie bolalo nie swedzialo. Zapomnialam o tym kompletnie.
Jakia tydzien temu , po kąpieli zauwazylam, ze dalej to mam. Zaczelam to dotykac. W ciagu kilku dni mi sie to rozroslo po obu stronach plus jakies chropowate krostki. Teraz patrze, coraz wieksze..uprawiajac stosunek nic mnie nie bolalo, nie mowilam o tym partnerowi, ale teraz jestem przerażona, nie wiem co to moze byc..
gość
01-03-2019, 19:51:42

Wygląda na kłykciny
gość
01-03-2019, 20:15:10

Treść zablokowana przez moderatora

gość
01-03-2019, 20:58:08

Nigdzie nie pisz, bo to ściema...
Musisz koniecznie iść do ginekologa bo na 100 % samo to nie zniknie. Może to być grzybica, być może infekcja mieszana, ale zapewne musisz brać odpowiednie leki przepisane przez lekarza.
gość
02-03-2019, 04:13:37

nie bede pisac..ale z partnerem dociekamy i czytamy co to.. strasznie sie z tym czuje. :(
gość
02-03-2019, 04:36:06

Wierzę Ci, że się denerwujesz ale musisz zrobić termin do lekarza zdiagnozować co to jest i zacząć to leczyć. Im szybciej to zrobisz tym szybciej pozbędziesz się stresu i pozbędziesz się problemu, tym bardziej że infekcja coraz bardziej się roznosi. Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: