Reklama:

Co zrobić?! (5)

Forum: Infekcje intymne

gość
10-02-2018, 12:46:28

Dzień dobry. Mam 15 lat i pisze bo nie wiem co mogę zrobić.. Ostatnią miesiączke miałam w grudniu, a jest luty.. Tydzień temu zaczął mi się pojawiać gęsty bialy śluz i boli mnie podbrzusze, a do tego zaczęło mnie tam szczypac.. Dodam tylko, że jeszcze z nikim nie spałam.. O czym to świadczy i co mogę zrobić?
Początkująca
10-02-2018, 16:49:34

Najpewniej masz jakąś infekcję, idź do ginekologa (na własną rękę raczej nie wyleczysz).
10-02-2018, 19:55:57

Po pierwsze, musi Pani się zbadać, ponieważ nie da się na odległość powiedzieć, co takiego Pani jest. Przyczyn zaburzeń miesiączkowania jest sporo, u młodych kobiet mogą to być na przykład zaburzenia hormonalne, stres, nadmierny spadek masy ciała, nadmierna aktywność fizyczna itp.
T.Markowski - lekarz Odpowiedzi na forum nie są lekarskimi poradami specjalistycznymi, mają wyłącznie charakter informacyjny i nie zastąpią wizyty u lekarza.
Forumowiczka
11-02-2018, 16:30:32

Jesteś jeszcze bardzo młoda i Twoje cykle się regulują. Pomyśl o wizycie u ginekologa.
gość
20-09-2018, 18:16:44

Powinnaś przemyśleć wizytę u ginekologa, to chyba najlepsza opcja https://ranking.abczdrowie.pl/s/ginekolog

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: