Reklama:

Co zaproponować na problemy z erekcją (6)

Forum: Infekcje intymne

gość
07-11-2024, 11:22:35

Co zaproponować facetowi, który ma czasem problemy z erekcją? Podkreślam czasem - tak raz na pięć "prób". To chyba nic poważnego, pewnie stres albo przemęczenie, ALE: widzę że nie jest mu z tym przyjemnie (mimo mojej 100% akceptacji i wyrozumiałości). Czytałam jednak, że są takie preparaty jak PERMEN - skład ziołowy, taki suplement diety bardziej, które niwelują takie problemy, bo nie zawsze jest sens chodzić do seksuologa. Aha,facet ma 35 lat. Czy słyszałyście o takich metodach?
gość
07-11-2024, 12:39:57

A czemu mu nie kupisz jakiegoś zamiennika V.. (nie chce reklamować) są dostępne za niewielkie pieniądze w aptece bez recepty nawet w formie pastylek do ssania. I on będzie miał komfort psychiczny i Ty przyjemność - mój czasami bierze i efekt jest taki, że żadnych problemów ze wzwodem + plus długość stosunku taka jak chce co się kończy nieraz u mnie więcej niż jednym orgazmem
gość
08-11-2024, 11:10:03

ja brałem cum on do niedawna. jestem bardzo zadowolony. bezpieczny i dobry lek, polecam. kuracja trwa ok 6 tygodni.
gość
13-11-2024, 10:32:24

To kwestia trybu zycia, diety, zmeczenia itp. - nawet nie nazywaj tego problemem, bo w tym momencie go tworzysz i zaczynasz rozwiazywac. A on nie ma zadnego problemu, ale jesli Ty bedziesz to juz tak traktowac, to wrezultacie on - wnoszac po Twojej reakcji - zacznie myslec, ze ma problem; zacznie sie wiec martwic sie jak go rozwiazac, to doprowadzi do spirali i ostatecznie naprawde ten problem stworzy.

Czy ma swoje hobby? Ile czasu poswieca na prace? Czy cwiczy w miare regularnie lub rusza sie na swiezym powietrzu? Czy ma (macie) duzo problemow, w pracy, z finansami, dziecmi itp.? Cum on jest dobrym środkiem jeśli chodzi o skład ale warto zastanowić się nad tymi czynnikami.
gość
13-11-2024, 10:42:22

Troche stresu ma ale raczej zdrowo sie odżywia i uprawia sport....
gość
14-11-2024, 11:09:27

Pamietaj, ze tam sie pompuje krew emocjami, a nie recznie. Jesli umysl jest skatowany iloscia problemow, to nie ma jak wykrzesac z siebie wystarczajacej ilosci emocji potrzebnych do """"""""zaskoczenia"""""""".

Poza tym, choc brzmi to dziwnie, czasami sie po prostu nie chce. Nie ma co akceptowac, bo to tak, jak akceptowac miesiaczke - wielu mezczyzn jej nie akceptuje (kobiet pewnie troche tez ) a ona i tak jest.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: