Reklama:

Co to było? (2)

Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjentki

gość
25-08-2004, 18:35:00

Zażywam Harmonet od 3 miesięcy. Ostatnie dwa opakowania brałam jedno po drugim gdyż chciałam przesunąć sobie okres ze względu na wyjazd wakacyjny. Od poniedziałku mam zwykłą 7-dniową przerwę. Dziś wystąpił okres (co jest jak najbardziej normalne). Założyłam podpaskę i gdy po jakiś czasie (3-4 godziny) poszłam ją zmienić zobaczyłam na niej coś dziwnego... To raczej nie był żaden śluz, chociaż rozrywał się w palcach. Zapach, że tak powiem "normalny", kolor czerwonawy, konsystencja - twardawy budyń, wielkość - pół palca. Mi to trochę przypominało... kawałek ciała... Co to mogło być? Czy to oznaka jakiejś choroby? Może to niedorzeczne, ale czy to mogło być... nienarodzone dziecko?! Sama już nie wiem. Czekam na poradę!!
gość
25-08-2004, 21:07:00

nie martw sie, zacznij normalnie nowe opakowanie...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Polip na szyjce macicy
Witam, proszę o pomoc: czy mdłości i uczucie ciężaru w podbrzuszu mogą być jednym z objawów polipa szyjki macicy? Od ok 3 mscy plamie między miesiączkami i miewam bardzo obfite okresy, a od jakiegoś miesiąca zaczęłam się źle czuć: suchość w gardle, mdłości, uczucie ciężaru, rozciągania w podbrzuszu, pobolewanie czasem jak na okres, i częste parcie na mocz Myślałam że jestem w ciąży bo objawy takie jak na początku ciąży, lekarz rodzinny zajrzał i jedynie co stwierdził to polip 1,5cm wystający z szyjki macicy. Jako że w próbce moczu wyszło mi też trochę białych i czerwonych krwinek, zostałam skierowana na dalsze badania i czekam na wezwanie, ale jednak martwię się bardzo, bo nie wiem czy moje objawy są typowe dla polipa? Czy ktoś tak miał?
gość
Ciąża ???????
Czy możliwe zapłodnienie jest w dni nie płodne ? Uprawiałam seks w cyklach 18,20,24 mam okres regularny Cykl 28 dni Uprawiałam seks bez prezerwatywy Powinnam dziś dostać okres i go nie dostałam. Partner spuszcza się dopiero po wyjęciu
gość
Zatrzymanie moczu
3 tyg od porodu mam zatrzymanie moczu, cewnik foleya zakładany dwa razy, raz na 2 dni po czym został zdjęty i później założony na nowo na tydzień , w tej chwili cewnikuje się sama , było robione usg pęcherza , nie znana przyczyna … 😔 dlaczego nie mogę w dalszym ciągu oddać moczu skoro ginekolog mówi że wszytsko jest w porządku…
gość
Badanie u ginekologa
Hej dziewczyny, mamy pytanie czy wasz ginekolog tez was zawsze bada przez odbyt? Moj jakos tak sie sklada ze za kazdym razem po badaniu pochwy bada mnie przez pochwe i odbyt jednoczesnie, jest to mega paskudne uczucie, a jak rozmawiam z kolezankami to praktycznie zadna tego nie doawiadcza, dodam ze na nic nie choruje i chodze tylko na wizyty kontrolne raz w roku bo na chwile obecna nie mam ani potrzeb ani koniecznosci i to mnie znowu zastanawia bo nadchodzi ten dzien, prozze tylko o normalne odpowiedzi bez zbednyc tekstow dzieki
Reklama: