Reklama:

Cięcie cesarskie na życzenie: wpływ osobistego doświadczenia położniczego oraz środowiska pracy na stanowisko niemieckich ginekologów. (5)

Forum: Operacje i zabiegi

Początkująca
19-02-2006, 16:33:00

jestm studentka III roku położnictwa i piszę prace na temat cięcia cesarskiego na życzenie. dziwi mnie ze taki temat nie doczekał się komentarza. Niebawem zacznę przeprowadzać ankietę na ten właśnie temat. Postaram się podzielić wnioskami.
Adamczyk
Początkująca
19-02-2006, 16:33:00

ARTYKUŁ: Cięcie cesarskie na życzenie: wpływ osobistego doświadczenia położniczego oraz środowiska pracy na stanowisko niemieckich ginekologów.

kliknij tutaj, aby przeczytać komentowany artykuł
Adamczyk
Początkująca
03-03-2006, 14:30:00

witam
ja jestem po cesarce. planujemy z mezem drugie dziecko i ja chciala bym w 100% zdecydowac sie - miec wybor na druga cesarke, sa duze zalety - 1. my kobiety nie meczymy sie 8,12 godz....
2.szybciej dochodzimy do siebie, ja juz po tygodniu`czulam sie fantastycznie, choc pierwsze 2 dni sa koszmarne,ale wole chyba to niz meczyc sie na porodowce 2-3 dni a poza tym dziecko sie nie meczy...
pozdrawiam bardzo serdecznie...
Początkująca
19-10-2006, 19:31:00

Pierwszy poród zakończył się cesarką, natomiast czekam na drugi, ale teraz nie ma takich wskazań bym miała cesarkę. Chciałabym Zrobić operację na życzenie, niestety nie wiem ile taki zabieg by kosztował? Proszę pomóż jeśli wiesz coś na ten temat. Z góry dziękuję[addsig]
iza
Początkująca
09-01-2007, 12:26:00

ja mam termin na max 5 luty i chciała bym rodizć przez cesarkę ale nie wiem czy szpital by zaakceptował mój wybór i czy wogóle u nas w polsce są szpitale które zgodizły by się na poród cesarski na życzenie. bede rozmawiać z lekarzem swoim za kilka dni i jestem ciekawa co powie ...bardzo bymi zależało żeby kobieta miała prwao wyboru jak chce rodzić oile nie ma przeciwskazań
sylwia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: