Reklama:

Ciaza (3)

Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjentki

gość
18-08-2004, 10:16:00

Mam pytanaie czy mozeliwe jest zajscie w ciaze kochajac sie z chlopakiemiem w wodzie.np.w jeziorze????
gość
18-08-2004, 11:09:00

a co ma do rzeczy woda w jeziorze, ludzie ale Wy jestescie naiwni
gość
18-08-2004, 20:23:00

owwszem jest możliwa !

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Preejakulat
Witam, Ostatnio współżyliśmy z moją dziewczyna. Skorzystaliśmy z stosunku poza pochwa. Ja robiłem dziewczynie tzw. Palcowke jednocześnie sie masturbując, było mi jednak nie wygodnie więc postanowiłem zmienić rękę. Lecz na tej rece która się masturbowałem mógłbym preejakulat nie jestem jednak tego pewny. Jaka jest szansa na zajscie w ciaze kobiety? Pragnę wspomnieć ze przed włożeniem palcy palce wylizałem dla nawilżenia... kobieta jest kilka dni przed okresem
gość
Beta HCG, poronienie
Dzień dobry U mnie sytuacja następująca 1.03 Beta 24.69 3.03 46.89 5.03 108.06 5.03 pojawiła się gorączka, pozytywny test na grypę B 11.03 beta 448.16 13.03 beta 455.06 Ginekolog stwierdził że i tak na usg nic nie zobaczy i powiedział że w przeciągu 7 dni pojawi się krwawienie poronne. Dziś pojawił się chwilowy silnik bol w podbrzuszu Czy jest sens powtarzyc bete po 48h? Czy wszystko już jest oczywiste . Wiadomo nadzieja umiera ostatnia Dziękuję za odpowiedź
Krostki na genitaliach
Jakiś czas temu stwierdzono u mnie opryszczkę. Tydzień po pierwszym wysypie rozchorowałam się i opryszczka wróciła. Na pochwie mam małe czerwone ranki, które swędzą, a jestem 11 dzień na leku. Czy te ranki to nadżerki czy to nadal aktywny wirus? Nie wiem czy powinnam przestać brać leki czy nie.
gość
Pierwszy okres po porodzie
Zaczęłam brać tydzień temu limetic. Urodziłam 9 tyg temu. Nie karmię piersią z względu na małą ilość pokarmu. Dzisiaj zauważyłam krwawienie. Czy to już pierwsza miesiączka?
Reklama: